Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis: O comunicare institutionala buna, spre foarte buna cu premierul Tudose. Nu am acuzat Guvernul de nimic, fiindca e un guvern proaspat, ce era sa faca

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: O comunicare institutionala buna, spre foarte buna cu premierul Tudose. Nu am acuzat Guvernul de nimic, fiindca e un guvern proaspat, ce era sa faca

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi la New York ca a avut o comunicare institutionala buna, spre foarte buna cu premierul Tudose pe tema masurilor luate pentru prevenirea catastrofelor naturale. Iohannis a mai spus ca a fost revoltat de disfunctionalitatea foarte grava din sistemul de avertizare a populatiei, dar a adaugat ca nu am acuzat Guvernul de nimic, fiindca e un guvern proaspat, ce era sa faca. continuă pe Hotnews

Premierul Tudose merge la Timisoara pentru a discuta cu autoritatile locale despre efectele furtunii

Premierul Mihai Tudose pleaca, luni, la Timisoara pentru a participa la comandamentul de urgenta privind situatia dupa furtuna de duminica seara. Prim-ministrul are mai intai programata o intalnire la Palatul Victoria cu operatorii de telefonie mobila pentru a discuta punerea la punct a unui sistem de avertizare rapid in caz de situatii de urgenta si apoi va pleca spre judetul Timis.

Premierul Tudose, suspectat de PLAGIAT intr-un volum de securitate

Premierul Mihai Tudose este suspectat de plagiat. Una dintre cele cinci carti pe care premierul le-a scris pana acum ar avea pasaje plagiate. in plus, e posibil ca acest volum sa fi fost pe.

Florian Bodog, luat in vizor de premierul Tudose: in fiecare an jucam in acelasi film cu manualele si cu vaccinurile. De ce?

Premierul Mihai Tudose i-a cerut, joi, in cadrul sedintei de Guvern, explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, cu privire la achizitia vaccinurilor antigripal si i-a reprosat ca intarzie declansarea procedurii de achizitie.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, certat din nou de premierul Tudose, in sedinta de guvern

Termeni duri in sedinta de guvern de joi. Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa-i dea in judecata pe functionarii care au inceput procedurile pentru.

Premierul Tudose: Persoanele afectate de furtuna de duminica vor primi despagubiri de la Guvern

Persoanele afectate de furtuna de duminica vor primi despagubiri de la Guvern in cel mai scurt timp, a anuntat marti premierul Mihai Tudose, care a felicitat, la Timisoara, autoritatile locale pentru felul.

VIDEO Prima reactie a Enel dupa ce premierul Tudose i-a numit pe reprezentantii companiei ingrozitori

Prezent in judetul Timis, unde cinci persoane au murit in urma furtunii de duminica, premierul Romaniei, Florin Tudose, a lansat un atac la adresa Enel, criticand modul in care compania de electricitate a intervenit pentru a remedia defectiunile provocate de furtuna.

Premierul Tudose: Timisoara arata ca dupa bombardament. Declaratiile facute din mijlocul dezastrului

Premierul Mihai Tudose a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, despre ceea ce a gasit in zolele afectate de furtuna care a lovit vestul tarii. Premierul spune ca institutiile.

Premierul Tudose, declaratie revoltatoare: Asta e. Ce putem sa facem, sa dam o lege sa nu mai bata vantul? Topul oficialilor obligati sa isi dea demisia pentru afirmatii controversate

Dupa furtuna din vestul tarii, in urma careia opt persoane au murit si 137 au fost ranite, premierul Mihai Tudose a transmis condoleante familiilor victimelor, dupa care s-a intrebat, retoric: Asta e. Ce sa facem? Sa dam o lege sa nu mai bata vantul? .

Ministrul de Interne, dupa furtuna violenta de duminica: Ne vom reuni intr-un comandament de urgenta, la care va fi prezent si premierul Tudose. Exista discutii pentru implementarea unui sistem de avertizare rapida prin SMS, in situatii de criza

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus la Timisoara ca exista discutii cu operatorii de telefonie mobila pentru identificarea unor solutii de avertizare prin SMS, in situatii de urgenta, iar azi la ora 15. 00 va fi intrunit un comandament de urgenta la care va fi prezent si premierul Mihai Tudose.

Ministrul de Interne, dupa furtuna violenta de duminica: Ne vom reuni intr-un comandament de urgenta. Va fi prezent si premierul Tudose. Exista discutii pentru implementarea unui sistem de avertizare rapida prin SMS, in situatii de criza

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus la Timisoara ca exista discutii cu operatorii de telefonie mobila pentru identificarea unor solutii de avertizare prin SMS, in situatii de urgenta, iar azi la ora 15. 00 va fi intrunit un comandament de urgenta la care va fi prezent si premierul Mihai Tudose.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )