Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mircea Geoana in The New York Times: in Romania, credinta pentru globalizare inca supravietuieste

Adevărul Adevărul,
Mircea Geoana in The New York Times: in Romania, credinta pentru globalizare inca supravietuieste

Joi seara, The New York Times a publicat un text semnat de Mircea Geoana, fost candidat la presedintie si fost ambasador al Romaniei in Statele Unite. Politicianul a scris despre protestele din Romania ca urmare OUG 13, situatia geopolitica in care se afla tara noastra si a subliniat existenta unei atitudini deschisa catre globalizare. continuă pe Adevărul

Mircea Geoana, in The New York Times: in Romania, credinta pentru globalizare inca supravietuieste

Joi seara, The New York Times a publicat un text semnat de Mircea Geoana, fost candidat la presedintie si fost ambasador al Romaniei in Statele Unite. Politicianul a scris despre protestele din Romania ca urmare OUG 13, situatia geopolitica in care se afla tara noastra si a subliniat existenta unei atitudini deschise catre globalizare.

Analiza The New York Times: Dupa victoria lui Donald Trump in America, liderii populisti din Europa Centrala si de Est au inceput o campanie dura impotriva organizatiilor neguvernamentale finantate de miliardarul George Soros

Incurajati de semnalele pozitive din partea Administratiei Trump, liderii populisti din Europa Centrala si de Est au pornit o initiativa simultana de inasprire a modului in care trateaza organizatiile non-guvernamentale candva protejate de Washington si care promoveaza o guvernare deschisa, ajutorarea refugiatilor si care, cel mai adesea, functioneaza ca instrument de verificare al guvernelor autoritare, noteaza The New York Times, intr-o analiza publicata miercuri.

New York Times: Liderii din Europa Centrala si de Est, incurajati de semnalele administratiei Trump, inaspresc tonul fata de ONG-uri

Liderii populisti din Europa Centrala si de Est, inclusiv din Romania, incurajati de semnalele administratiei Trump, inaspresc simultan modul in care trateaza organizatiile neguvernamentale, la un moment dat aparate de Washington, care promoveaza un Guvern deschis, ajutarea refugiatilor si servesc adesea drept mecanism de temperare a Guvernelor autoritare, comenteaza New York Times.

Szilard Gaspar, plastician din Romania, expus la targul de arta VOLTA New York VIDEO

Institutul Cultural Roman de la New York sustine prezentaartistului plastic din Romania,Szilard Gaspar,si alucrarilor sale la unul dintre cele mai importante targuri de arta contemporana din lume,VOLTA NY,din New York.

Un startup romanesc cu succes international.Dupa New York, aplicatia Fast Order ajunge si in Dubai

Dupa New York, aplicatia Fast Order realizata de antreprenorul Lucian Cramba din Alba Iulia, ajunge si in Emiratele Arabe Unite. Initiatorul proiectului se afla in Dubai unde negociaza extinderea serviciilor oferite de Fast Order si in localuri din acest emirat. Aplicatia are drept scop reducerea timpilor de asteptare pentru clientii care doresc sa fie serviti cat mai repede in baruri, restaurante si hoteluri.

Dan Voinea, la New York

Institutul Cultural Roman din New York si Slag Gallery prezinta cele mai noi picturi ale artistului Dan Voinea, intr-o expozitie personala, la Targul International de Arta VOLTA NY, intre 1-5 martie 2017, la Stand C 22 - Slag Gallery.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )