Libnet.ro
UNICEF

14:15

Politico.eu: Castigatorul clar este Romania in dosarul Nord Stream 2

Antena3 Antena3,
Politico.eu: Castigatorul clar este Romania in dosarul Nord Stream 2

Statele membre ale UE au convenit asupra unui compromis cu Parlamentul European si Comisia Europeana pentru reglementarea conductei de gaz Nord Stream 2 intre Rusia si Germania. Politico. euanalizeaza,. continuă pe Antena3

Acord european pentru Nord Stream 2. Care este compromisul

Statele membre UE au cazut de acord asupra unui compromis cu Parlamentul European si Comisia Europeana pentru reglementarea gazoductului Nord Stream 2, construit in prezent intre Rusia si Germania, au declarat.

UE a ajuns la un acord pe Nord Stream 2: Vor fi reglementari suplimentare, dar proiectul Gazprom nu este in pericol

Statele Uniunii Europene au ajuns la un compromis cu Parlamentul European si Comisia Europeana pentru reglementarea gazoductului Nord Stream 2, construit intre Rusia si Germania, informeaza DPA, care citeaza surse.

Compromis UE: Proiectul gazoductului Nord Stream 2 va continua, nsa cu respectarea unor reglementari europene mai stricte

Statele membre UE au incheiat, marti seara, un acord provizoriu cu Parlamentul European si Comisia Europeana pentru reglementarea gazoductului Nord Stream 2, construit in prezent intre Rusia si Germania, au declarat miercuri pentru DPA surse din cadrul delegatiei germane, potrivit Agerpres. in principiu, acordul nu blocheaza controversatul proiect, poate doar il intarzie putin. in schimb, prevede introducerea unor noi norme astfel incat principiile europene sa fie respectate inclusiv in cazul proiectului rusesc. Acordul este vazut ca un compromis.

Statele Unite vor face totul pentru a opri proiectul gazoductului Nord Stream 2 (Mike Pompeo)

Secretarul american de Stat Mike Pompeo a declarat marti seara, la Varsovia, ca Statele Unite vor face tot ce le sta in putere pentru a stopa proiectul gazoductului Nord Stream 2 care ar urma sa lege Rusia de Germania, scrie AFP.

POMPEO: SUA vor face tot posibilul pentru oprirea constructiei Nord Stream 2

Secretarul de stat american Mike Pompeo a declarat, ieri, la Varsovia, ca SUA vor face tot posibilul pentru a opri constructia gazoductului Nord Stream 2, care va lega Rusia de Germania.

Uniunea Europeana a ajuns la un acord preliminar referitor la proiectul Nord Stream 2

Reprezentanti ai Comisiei Europene, Parlamentului European si ai celor 28 de state membre au ajuns miercuri la un acord preliminar referitor la regulile care trebuie respectate de operatorii conductelor folosite la importurile de gaze naturale, inclusiv de gazoductul rusesc Nord Stream 2.

Legislativul si Executivul european au ajuns la un acord cu privire la proiectul Nord Stream 2

Statele membre UE au cazut de acord asupra unui compromis cu Parlamentul European si Comisia Europeana pentru reglementarea gazoductului Nord Stream 2, construit in prezent intre Rusia si Germania, au declarat miercuri surse din cadrul delegatiei germane.

SUA: Vom face tot ce ne sta in putere pentru a opri constructia gazoductului Nord Stream 2

Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, a declarat, marti, ca SUA vor face tot ce le sta in putere pentru a opri constructia gazoductului Nord Stream 2, care ar urma sa lege Rusia de Germania, relateaza AFP pr.

Germania face un mare pas catre gazul american lichefiat / Diplomat european: SUA au facut o presiune enorma n ultimele zile pentru a mpiedica Nord Stream 2

Dupa criticile puternice ale Statelor Unite legate de gazoductul rusesc Nord Stream 2, Germania a promis marti sa importe, incepand cu anii urmatori, gaz natural lichefiat din America si sa construiasca infrastructura corespunzatoare, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )