Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politist din Gorj, prins beat la serviciu

Adevărul Adevărul,
Politist din Gorj, prins beat la serviciu

Cristian Bordea, agent in cadrul Politiei Municipiului Targu-Jiu, a fost prins din nou sub influenta bauturilor alcoolice in timpul serviciului. Acesta a fost trimis acasa de catre superiorii sai, care il cerceteaza disciplinar. continuă pe Adevărul

Targu-Jiu: Un politist a fost prins beat la locul de munca. Ce masuri s-au luat in acest caz..

Un politist din Targu-Jiu a ajuns la serviciu in stare de ebrietate, acesta avand deja o condamnare pentru bautura. Nu stiu ce s-a intamplat. Am baut ceva acum vreo doua zile. Eu am vrut sa suflu si.

Politist prins beat la locul de munca. Ce masuri s-au luat

Un politist din Targu-Jiu a mers la serviciu in stare de ebrietate. Acesta mai avea deja o condamnare pentru bautura. Nu stiu ce s-a intamplat. Am baut ceva acum vreo doua zile. Eu am vrut sa suflu si.

Un politist din Iasi sustine ca a fost amenintat cu moartea de un fost primar. Mi-a zis ca imi baga cutitul

Un politist din Iasi sustine ca a fost amenintat cu moartea de un fost primar. Politistul local i-a cerut sa-si mute masina parcata neregulamentar, iar fostul edil i-ar fi zis ca-i baga cutitul in.

NOTELE la EVALUAREA NATIONALA 2018. Ce note au luat elevii din GORJ. EDU.RO a publicat rezultatele

Rezultatele Evaluarii Nationale, pe care peste 150. 000 de elevi au sustinut-o in perioada 11-14 iunie, au fost afisate marti, atat la institutiile de invatamant, cat si pe.

Violatorul unei fetite de trei ani din Cluj, prins de un ziarist

O fetita de trei ani a fost violata la groapa de gunoi Pata Rat din Cluj Napoca. Cel acuzat ca ar fi abuzat-o sexual pe copila este un adolescent de 16 ani care a fost prins de un jurnalist si predat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )