Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un politist din Iasi sustine ca a fost amenintat cu moartea de un fost primar. Mi-a zis ca imi baga cutitul

Antena3 Antena3,
Un politist din Iasi sustine ca a fost amenintat cu moartea de un fost primar. Mi-a zis ca imi baga cutitul

Un politist din Iasi sustine ca a fost amenintat cu moartea de un fost primar. Politistul local i-a cerut sa-si mute masina parcata neregulamentar, iar fostul edil i-ar fi zis ca-i baga cutitul in. continuă pe Antena3

Record national sau mondial? O soferita din Iasi a reusit sa blocheze 75 de masini - VIDEO

O soferita din Iasi care nu a parcat regulamentar a provocat un blocaj in zona spitalului de Pneumoftiziologie. Un iesean care a surprins imagini la fata locului spune ca s-a format o coada de aproximativ 75.

NOTELE la EVALUAREA NATIONALA 2018. Ce note au luat elevii din IASI. EDU.RO a publicat rezultatele

Rezultatele Evaluarii Nationale, pe care peste 150. 000 de elevi au sustinut-o in perioada 11-14 iunie, au fost afisate marti, atat la institutiile de invatamant, cat si pe.

Au iesit la discoteca intr-o comuna din Iasi si au baut impreuna ore in sir. La un moment dat, baiatul de 24 de ani a facut un gest inuman

Un tanar de 24 de ani si-a ucis prietenul din copilarie intr-o discoteca din comuna ieseana Raducaneni. Se pare ca motivul pentru care l-ar fi atacat ar fi fost o datorie de o suta de euro. Martorii povestesc.

Un medic din Slobozia a fost retinut pentru ca ar fi luat de 131 de ori mita

Un medic specialist de medicina interna din cadrul policlinicii unui spital din Slobozia a fost retinut joi, pentru 24 de ore, pentru comiterea a 131 infractiuni de luare de mita in forma continuata si fals.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )