Libnet.ro
UNICEF

00:07

Politistii au DAT LOVITURA! Unul dintre cei mai cautati romani a fost ARESTAT in Italia! Era dat in urmarire de ani buni... (FOTO)

B1 B1,
Politistii au DAT LOVITURA! Unul dintre cei mai cautati romani a fost ARESTAT in Italia! Era dat in urmarire de ani buni... (FOTO)

Stan Nicolae-Marius, unul dintre cei mai cautati romani, care apare la sectiunea MOST WANTED, pe site-ul Politiei Romane, a fost arestat in Italia. Acesta era dat in urmarire internationala inca din anul. continuă pe B1

DOLIU in mediul de AFACERI: Unul din cei mai bogati romani si-a dat ULTIMA SUFLARE intr-un spital din Viena (FOTO)

Lumea afacerilor din Romania e in doliu. Unul dintre cei mai bogati 20 de ieseni a incetat din viata. Este vorba de Teodor Burtila, un milionar care s-a stins la un spital din Viena. Afaceristul avea.

TRAGEDIE in lumea AFACERILOR! Unul dintre cei mai cunoscuti magnati a MURIT! Lasa in urma o avere URIASA

Marele magnat chinez Wang Jian a murit la varsta de 57 de ani, marti, in urma unei caderi accidentale la Luberon, in sud-estul Frantei. Fondator al HNA, Miliardarul lasa in urma un important imperiu.

A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din lume. A cazut de la inaltime

Co-presedintele grupului chinez de firme HNA Wang Jian a decedat in Farnta in timpul unei calatorii de afaceri, politia locala precizand ca moartea pare a fi una accidentala, acesta cazand de la inaltime.

in Premiera. Povestea romancei care a uimit Portugalia. Anca Poiana, unul dintre cei mai importanti producatori de vin

O romanca talentata si ambitioasa este pe cale sa fie primita in faimosul ordin al templierilor, cel despre care se spune ca ar detine Sfantul Graal, cupa in care s-a varsat sangele lui Hristos. Anca.

A transformat 220 de euro in 80.000 in cateva zile. Un roman s-a clasat al doilea la unul dintre cele mai importante turnee de poker din Europa

Vasile Strugari, un ardelean de 26 de ani, a plecat acasa cu 80. 000 de euro de la unul dintre cele mai importante turnee de poker din Europa, desfasurat de curand la granita dintre Cehia si Germania. Romanul joaca poker inca de la 18 ani si de la 21 de ani participa la evenimente in afara tarii.

INTERVIU Capitan de vas la Discovery, despre unul dintre cele mai periculoase joburi din lume: Poti sa ai dureri in tot corpul, dar mintea cedeaza prima

Keith Colburn 55 de ani), capitanul de vas din emisiunea O prada mortala de la Discovery Channel, ne-a acordat un interviu in care ne-a povestit ce inseamna sa ai unul dintre cele mai periculoase joburi din lume.

A dat lovitura! SALARIU URIAS pentru iubitul tinerel al ANDREEI MARIN...

Iubitul ndreei Marin, Adrian Brincoveanu, a dat lovitura! in calitate de angajat la Ambasada Romaniei la Tripoli, a incasat in 2017 suma de 45. 020 dolari si 8. 230 de lei, adica aproximativ 47. 000 de dolari 3.

Transfer rasunator in NBA: LeBron James a semnat cu LA Lakers. Contractul e unul urias

Baschetbalistul Le Bron James, unul dintre cei mai valorosi din istorie, a spus adio echipei Cleveland Cavaliers pentru a semna un contract pe patru ani cu Los Angeles Lakers, in valoare de 154 de milioane de dolari.

[P] Universitatea cu cei mai multi studenti romni din afara tarii concureaza n iulie cu universitatile autohtone chiar n Romnia

Un sfert dintre toti studentii romani care studiaza in strainatate se afla in Marea Britanie. Dintre cei aproape 8. 000 de studenti romani aflati la studii in Marea Britanie, aproape 10% se afla intr-un singur campus: la Coventry University. Aceasta institutie educationala britanica se mandreste cu cea mai mare comunitate de studenti romani din afara Romaniei si cu faptul ca isi pastreaza acest statut in fiecare an, de peste 5 ani deja. Am putea spune astfel ca la Coventry University studiaza mai multi tineri romani decat in multe dintre facultatile sau departamentele din universitatile mari din Romania.

BET-FI - singurul indice in crestere, dintre cei analizati

Indicele BET-FI, ce include in structura sa cele cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), a marcat o crestere de 1,24%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 21 - 28 iunie, reprezentand singurul cos de actiuni dintre cei analizati care s-a apreciat, in perioada avuta in vedere.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2038 seconds )