Libnet.ro
UNICEF

16:30

Politistii din Vaslui instruiti sa acorde corect primul ajutor in cazul unei urgente medicale

Adevărul Adevărul,
Politistii din Vaslui instruiti sa acorde corect primul ajutor in cazul unei urgente medicale

Pentru a sti cum sa abordeze o urgenta medicala care poate aparea in timpul unei interventii, politistii vasluieni urmeaza cursuri de prim-ajutor cu medicii din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta. Actiunea are la baza un parteneriat incheiat intre Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui si Serviciul Judetean de Ambulanta Vaslui. continuă pe Adevărul

Politistii din Timisoara au vazut doi tineri stand pe o banca. Au observat un detaliu neasteptat si s-au apropiat. Atunci au inteles cine erau barbatii

Politistii din Timisoara au vazut doi tineri stand pe o banca. Au observat un detaliu neasteptat si s-au apropiat. Atunci au inteles cine erau barbatii. Cei doi erau inconjurati de multe plase, in care .

A murit copilul din Vaslui internat la Bucuresti cu arsuri pe 75% din suprafata corpului

Copilul de trei ani din judetul Vaslui care a suferit arsuri pe 75% din suprafata corpului si care a fost adus la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti a murit in noaptea de miercuri spre joi, a declarat pentru Agerpres managerul unitatii medicale, Alexandru Ulici.

Se plimba printr-un parc din Vaslui, cand a zarit doua femei facand ceva scandalos: Oare nu le e rusine sa faca asa ceva in public?

Daca tot s-a spus ca, la Husi, judetul Vaslui, in ultimii ani s-au facut parcuri frumoase, o huseanca a reusit sa suprinda cateva imagini cu impactul pe care il are modernizarea in cauza, asupra unora.

Bolnav psihic, iMPUSCAT de politistii din Arges: Barbatul a AGRESAT mai multe persoane

Un barbat bolnav psihic a fost impuscat, luni, intr-o comunca din judetul Arges, dupa ce a agresat mai multe persoane si i-a amenintat pe politisti. Argeseanul de 37 de ani a inceput sa atace din senin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )