Libnet.ro
UNICEF

14:45

Politistii au intensificat verificarile la scolile din Braila dupa valul de talharii din ultimele saptamani

Adevărul Adevărul,
Politistii au intensificat verificarile la scolile din Braila dupa valul de talharii din ultimele saptamani

Mai multe patrule de politisti au actionat in scoli pentru mentinerea sigurantei in unitatile de invatamant si in proximitatea acestora. continuă pe Adevărul

Irina Rimes reactioneaza, dupa valul de ironii starnite de afirmatiile sale despre Brancusi

Irina Rimes a scris pe Facebook, dupa valul de ironii starnit de afirmatiile ei despre Constantin Brancusi, ca titlurile aparute in presa, care sunt distribuite pe retelele se socializare, sunt cuvinte scoase din context si ca in curand va incepe promovarea evenimentului pentru care a fost desemnata ambasador onorific, Ziua Nationala Constantin Brancusi.

Un roman a fost expulzat din Italia dupa ce a fost descoperit beat de autoritati de 73 de ori

Un cetatean roman de 54 de ani a fost expulzat din Italia din motive de securitate publica la ordinul chestorului din Pordenone, dupa ce ambulantele si echipajele de politie din localitate au fost nevoite sa intervina de 73 de ori din cauza ca cetatenii reclamau ca romanul este beat, scrie Messaggero Veneto.

Roman expulzat din Italia, dupa ce a ajuns beat la spital de 73 de ori

Un roman de 54 de ani a reusit sa fie expulzat din Italia, fara a se putea intoarce timp de cinci ani. Decizia a fost luata de autoritatile italiene, dupa ce barbatul a a ajuns la spital in stare de ebrietate de 73 de ori.

Corina Cretu: Credeti ca mi-a fost usor sa plec din PSD dupa 29 de ani si 18.000 de euro pe luna?

Fostul comisar european Corina Cretu, actual europarlamentar PRO Romania, a atacat dur PSD, in timpul Conventiei PRO Romania de duminica, spunand ca nu i-a fost usor sa plece din functia de la Bruxelles cu cateva luni inainte, acolo unde castiga 18.

Maya, primul caine Salvamont din Covasna. Dupa luni intregi de pregatire, patrupedul va ajuta la gasirea personelor disparute

Seviciului Public Salvamont din Covasna i s-a alaturat recent o noua colega, o catelusa din rasa Labrador, care va avea sarcina de a interveni pentru cautarea persoanelor disparute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )