Libnet.ro
UNICEF

10:15

Politistii locali din Bucuresti vor masini electrice si hibrid. Ce dotari solicita si care este valoarea achizitiei

Adevărul Adevărul,
Politistii locali din Bucuresti vor masini electrice si hibrid. Ce dotari solicita si care este valoarea achizitiei

Politia Locala Bucuresti a anuntat ca vrea sa cumpere zece masini electrice si un vehicul hibrid pentru care este dispusa sa plateasca peste 1,5 milioane de lei din fonduri bugetare. Ofertele pot fi depuse pana pe 8 ianuarie 2019. continuă pe Adevărul

Masini electrice si hibrid, cumparate de Politia Locala Bucuresti prin Programul Rabla si Rabla Plus

Politia Locala Bucuresti va achizitiona, prin Programul Rabla si Rabla Plus, zece masini electrice si un vehicul hibrid, institutia asteptand oferte pana pe 8 ianuarie 2019. Din valoarea totala a.

Trei spitale din Bucuresti vor fi relocate: Gabriela Firea a cerut achizitia de noi imobile (VIDEO)

Trei mari spitale din Capitala vor fi relocate integral sau partial in alte cladiri pentru ca acum nu respecta normele europene de confort sau chiar de igiena ale pacientilor! Una dintre unitatile.

Al patrulea transplant pulmonar efectuat n Romnia, la Spitalul 'Sf. Maria' din Bucuresti

Echipa medicala de la Spitalul Clinic 'Sf. Maria' a efectuat miercuri al patrulea transplant de plamani realizat in tara noastra, starea pacientului fiind una buna, anunta Administratia Spitalelor din Bucuresti. Beneficiarul este o femeie in varsta de 51 de ani, din Iasi, care se afla pe lista de asteptare pentru transplant.

Unul din sapte studenti la Universitatea Politehnica din Bucuresti va fi strain. n 2019, din Maroc vor veni 1.500

Universitatea Politehnica din Bucuresti va avea peste 1. 500 de studenti proveniti din Maroc incepand cu anul universitar 2019-2020. Mihnea Costoiu, rectorul Universitatii Politehnica, a declarat ca, in total, universitatea va avea 3. 500 de studenti straini.

Cel mai periculos interlop din Bucuresti a murit in inchisoare. A fost gasit fara suflare in celula

Iancu Trandafir, cunoscut drept Regele cocalarilor, a incetat din viata. Cel care in trecut a comandat asasinarea lui Ion Balint, zis Nutu Camataru, a fost gasit fara suflare in celula.

Profesorii din Romania vor invata sa predea digital la ore

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat joi ca 55. 000 de profesori vor intra intr-un proces de formare profesionala invatand cum sa predea digital la ore. Avem deja un proiect in care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )