Libnet.ro
UNICEF

05:30

Politistii au oprit in trafic un sofer din Bucuresti. Ce au descoperit oamenii legii in masina lui

Playtech Playtech,
Politistii au oprit in trafic un sofer din Bucuresti. Ce au descoperit oamenii legii in masina lui

Caz incredibil pe strazile Capitalei! Joi dimineata, 22 august, oamenii legii au oprit in trafic un tanar, al carui comportament le-a dat de banuit. Dupa primele verificari efectuate la fata locului, in automobilului soferului, politistii au descoperit un dispozitiv care i-a determinat sa opreasca imediat circulatia in trafic. Cum au descoperit politistii in masina soferului . continuă pe Playtech

Ce au facut Nicolae si Elena Ceausescu in dimineata zilei in care au fugit din Bucuresti. Ei nu au vrut sa plece!

Nicolae si Elena Ceusescu nu au vrut sa fuga din tara! Multe momente din ziua in care romanii au inceput sa-si redobandeasca libertatea au ramas inca sub semnul intrebarii. De ce au plecat sotii Ceausescu de la Palatul Snagov? Daca puteau sa fuga de tot, de ce n-au facut-o? De ce au vrut sa ajunga .

Anunt important pentru soferii din Bucuresti. Primaria Capitalei ridica masini 24 din 24, potrivit Gabrielei Firea

Primaria Capitalei PMB) va ridica masinile parcate neregulamentar pe principalele artere din Bucuresti, 24 de ore din 24, incepand din data de 26 august 2019. Soferii ale caror autoturisme vor fi ridicate le vor putea recupera la orice ora, dar vor fi nevoiti sa plateasca o suma destul de mare. Primaria Capitalei ridica masinile parcate .

Masinile stationate neregulamentar pe strazile principale din Bucuresti vor fi ridicate

Vehiculele stationate neregulamentar pe carosabil pe strazile principale din Bucuresti risca sa fie .

Masina inghitita de o groapa in asfalt, intr-o intersectie din Bucuresti

Un crater s-a format marti pe strada Dezrobirii din Bucuresti, la intersectia Gorjului, dupa ce s-a surpat asfaltul. O masina a cazut in groapa aparuta din senin, insa nimeni nu a fost ranit, scrie Mediafax.

BIAS 2019. Programul complet al show-ului aviatic din Bucuresti

Pentru pasionatii de aviatie si iubitorii de calatorii, acronimul BIAS are un singur inteles show aviatic de exceptie. BIAS inseamnaBucharest International Air Show si este cel mai mare show aviatic din Romania. Este deja un eveniment de traditie, anul acesta pe 24 August fiind organizata cea de-a 11-a editie de catreAeroportul Baneasa&ROMAERO. Programul complet .

Acuzatie exploziva. Trafic de minore in licee de top din Bucuresti

Acuzatie-exploziva! in anumite licee de top se face trafic de minore, spune Alexandru Cumpanasu. Unchiul Alexandrei .

Momente de groaza in Parcul Tineretului din Bucuresti. Un barbat inarmat cu cutite a alergat doi copii

Un barbat inarmat cu cutite care a alergat doi copii in Parcul Tineretului a fost prins de catre politistii locali, a informat, miercuri, Politia Locala a Municipiului Bucuresti. Doi copii au.

Digi 24: Mesaj in sticla al unui marinar rus, din 1969, descoperit in Alaska

Un barbat din Alaska a gasit o sticla ce continea un mesaj scris in anul 1969 de catre un marinar rus. Scrisoarea a devenit virala pe retelele sociale, astfel a iesit la iveala ca autorul mesajului inca traieste.

webPR Unteatru de copii: Spectacole dedicate publicului tanar din Bucuresti

Pe 25 august, unteatru si Asociatia Culturala pentru Educatie prin Arta lanseaza Unteatru de copii, un concept inedit si original in peisajul teatral bucurestean, care cuprinde productii teatrale dedicate publicului tanar si foarte tanar. Unteatru de copii este creat de cele doua organizatii, care s-au intalnit pe teritoriul comun al proiectelor culturale si educative, menite sa atraga noi publicuri catre zona artelor din Romania si sa incurajeze tinerele generatii de actori, regizori si scenaristi de teatru si film.

Proiectul pilot de la o scoala din Bucuresti unde copiii invata folosind realitatea virtuala: Ne dorim sa devina un proiect national de modernizare a scolilor din Romania

Elevii de la Scoala Generala nr. 45 Titu Maiorescu au din aceasta toamna unul dintre cele mai moderne laboratoare de informatica din scolile din Romania Smart Lab 4. Peste 1. 000 de elevi vor invata intr-un spatiu utilat cu tehnologii de ultima ora precum imprimante 3D, scannere 3D, roboti educationali digitali, ochelari de realitate virtuala VR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )