Libnet.ro
UNICEF

11:16

Politistul care cerea mita pentru fiecare dosar penal care ii trecea prin mana nu va face inchisoare

Adevărul Adevărul,
Politistul care cerea mita pentru fiecare dosar penal care ii trecea prin mana nu va face inchisoare

Sefului postului de Politie din localitatea galateana Fartanesti, ajuns in boxa acuzatilor dupa ce mai multi localnici l-au reclamat pentru ca le ceruse bani ca sa faca uitate dosarele penale pe care le instrumenta pe numele acestora. continuă pe Adevărul

Prins la volan fara permis, realizatorul TVR Ionut Cristache risca dosar penal dupa ce a fugit de Politie. Cum se apara jurnalistul

Ionut Cristache, realizatorul Romania 9 de la TVR 1, risca dosar penal dupa ce a fost prins la volan desi avea permisul suspendat. Jurnalistul a fost oprit de politie pentru ca se afla pe un sens interzis. Se pare insa ca ar fi refuzat sa opreasca la semnalul agentilor si si-a continuat drumul. Ar fi oprit abia la bariera de la TVR. Moderatorul a confirmat ca s-a urcat la volan fara permis, insa neaga ca a fugit si ca are dosar penal.

DIICOT: Adevaratul organizator al protestului Diasporei, Ovidiu Grosu, are dosar penal pentru instigare publica

Ovidiu Grosu, care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, s-a ales cu dosar penal, anunta procurorii DIICOT. Motivul: i-a indemnat la un post de televiziune pe viitorii participanti la manifestatie sa recurga la acte de violenta indreptate impotriva integritatii corporale a fortelor de ordine, inclusiv a vietii acestora.

Horoscop. 12 motive pentru care s-a nascut fiecare zodie. Dezvaluiri uluitoare

Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, care sunt cele 12 motive pentru care s-a nascut fiecare zodie, practic un alt fel de a parcurge trasaturile pe care le are fiecare nativ al unei.

HOROSCOP. Mesaje transmise de ingerii pazitori pentru fiecare zodie pentru saptamana 8 15 august 2018. Taurii sunt sfatuiti sa aiba ganduri pozitive, Berbecii sa se concentreze pe propriile vise

Mesaje transmise de ingerii pazitori pentru fiecare zodie pentru saptamana 8 15 august 2018. Taurii sunt sfatuiti sa aiba ganduri pozitive, Berbecii sa se concentreze pe propriile.

Dosar penal pentru autointitulatul organizator al mitingului diasporei care a indemnat la uciderea jandarmilor: Acesta nu va mai putea participa la miting

Procurorii DIICOT au dispus plasarea sub control judiciar a lui Ovidiu Grosu, cel care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august dupa ce s-au autosesizat in urma indemnului.

S-a ales cu dosar penal dupa ce a sterpelit un telefon uitat de o femeie intr-un magazin

Politistii din Nehoiu au identificat marti o femeie de 51 de ani din localitate, banuita de comiterea unui furt cu patru zile inainte. Aceasta a luat un telefon uitat de o femeie intr-un magazin dupa care a disparut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )