Libnet.ro
UNICEF

10:15

Politistul Eugen Stan, trimis in judecata pentru 18 agresiuni sexuale

Antena3 Antena3,
Politistul Eugen Stan, trimis in judecata pentru 18 agresiuni sexuale

Politistul Eugen Stan a fost trimis in judecata vineri de procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, in stare de arest preventiv, pentru savarsirea a 18 infractiuni de. continuă pe Antena3

Politistul Eugen Stan, trimis n judecata pentru 18 agresiuni sexuale comise ntre 2009 si 2018. Victimele aveau ntre 5 si 38 de ani

Politistul Eugen Stan de la Brigada Rutiera a Capitalei a fost trimis in judecata de catre procurii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru 18 infractiuni de agresiune sexuala, transmite news. ro. Faptele au fost comise in perioada 2 noiembrie 2009 5 ianuarie 2018, victimele avand varste cuprinse intre 5 si 38 de ani. Politistul le urmarea spre blocurile in care locuiau, infractiunile fiind savarsite in scara imobilelor sau in liftul acestora.

POLITISTUL-PEDOFIL, trimis in judecata pentru 18 AGRESIUNI SEXUALE

Eugen Stan, cunoscut in presa si sub numele de politistul-pedofil, a fost trimis, vineri, in judecata de procurorii Parchetului General, in stare de arest preventiv, fiind acuzat de savarsirea a 18.

Politistul pedofil Eugen Stan, trimis in judecata pentru 18 infractiuni de agresiune sexuala

Procurii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie l-au deferit justitiei pe politistul Eugen Stan, de la Brigada Rutiera a Capitalei, pentru 18 infractiuni de agresiune sexuala.

Cetatean romano-german, trimis in judecata pentru traficarea a mii de monede de tezaur

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie l-au trimis in judecata pe Constantin Paslaru, cetatean romano-german, acuzat de spalare a banilor.

Suspect de pedofilie, trimis in judecata. A abordat mai multe fetite in preajma unei scoli

Un barbat de 36 de ani din Cluj-Napoca a fost trimis in judecata pentru corupere sexuala a minorilor. in aprilie, el a abordat o minora in varsta de 10 ani, iar in momentul in care aceasta s-a apropiat de autoturismul sau, i-a aratat organul sexual.

inca un dosar privind fraudele la BEM, trimis in judecata

Al doisprezecelea dosar de acuzare a cinci fosti membri ai Comitetului de creditare de la Banca de Economii a fost finalizat si transmis in judecata pentru incalcarea regulilor de creditare si cauzarea de daune in proportii deosebit de mari institutiei financiare, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )