Libnet.ro
UNICEF

10:45

Polonia: Conservatorii au castigat alegerile legislative si pastreaza majoritatea absoluta in Parlament (oficial)

Hotnews Hotnews,
 Polonia: Conservatorii au castigat alegerile legislative si pastreaza majoritatea absoluta in Parlament (oficial)

Conservatorii nationalisti aflati la putere in Polonia au castigat alegerile legislative si pastreaza majoritatea absoluta in Parlament, cu 43,59% din voturi si 235 de locuri din 460, a anuntat luni Comisia electorala din aceasta tara, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Polonia: Conservatorii castiga alegerile legislative (82,79% din circumscriptii)

Conservatorii nationalisti la putere in Polonia au castigat alegerile, cu 45,16% din voturi, potrivit rezultatelor oficiale dupa numararea voturilor din 82,79% din circumscriptii, publicate luni dimineata, anunta AFP.

Partidul Lege si Justitie (PiS) a castigat alegerile din Polonia, cu 43,6% din voturi, potrivit exit-pollurilor

Partidul Lege si Justitie a castigat alegerile din Polonia, in alegerile parlamentare de duminica, obtinand 43,6% din voturi, potrivit exit-pollurilor publicate dupa incheierea votului, la ora locala 9. 00 p. m. , relateaza politico. eu.

Polonia: Partidul conservator nationalist al lui Jaroslaw Kaczynski, plasat pe primul loc la alegerile legislative (exit poll)

Partidul conservator nationalist aflat la putere in Polonia a castigat alegerile generale de duminica si ar urma sa-si mentina majoritatea absoluta, potrivit exit poll-urilor efectuate dupa incheierea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )