Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ponta anunta depunerea unui amendament la Regulamentul Camerei Deputatilor pentru revocarea lui Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Ponta anunta depunerea unui amendament la Regulamentul Camerei Deputatilor pentru revocarea lui Dragnea

Deputatul Victor Ponta a anuntat luni ca va depune un amendament de modificare a Regulamentului Camerei Deputatilor astfel incat sa fie simplificata procedura revocarii presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Plan in cinci pasi: cum poate fi dat jos Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor. Ce as in maneca are liderul PSD

Sunt doua conditii esentiale pentru debarcarea lui Dragnea din fruntea Parlamentului: o opozitie unita si un grup de cel putin 20 de deputati PSD care sa voteze impotriva sefului de partid. Momentan, Dragnea e ajutat de Regulamentul Camerei Deputatilor si de context.

Planul lui Ponta ca sa-l dea jos pe Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor. Exista posibilitatea unei majoritati anti-Dragnea. Lipsesc 10-15 voturi

Deptuatul Victor Ponta a anuntat luni ca va depune un amendament de modificare a Regulamentului Camerei Deputatilor asftel incat sa fie simplificata procedura revocarii presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. in acest moment, Dragnea poate fi dat jos doar daca grupul deputatilor PSD propune revocarea acestuia. Cum Dragnea controleaza partidul cu mana de fier, rasturnarea sa devine imposibila.

Gigel Stirbu cere schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor

Deputatul PNL Gigel Stirbu a anuntat, astazi, ca va propune, in sedinta Biroului Executiv al PNL, initierea unui proiect pentru schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

PNL, proiect de lege pentru schimbarea lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

Deputatul PNL Gigel Stirbu a anuntat, luni, ca va propune, in sedinta Biroului Executiv al PNL, initierea unui proiect pentru schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor: Nu am emotii. Ce spune seful PSD despre inlocuirea unor sefi de filiale(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu nicio temere cu privire la faptul ca PNL a anuntat ca ia in calcul schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor. intrebat daca are emotii din cauza.

Dragnea, despre revocarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nu are emotii ca va fi revocat de la conducerea Camerei Deputatilor intrebat daca are emotii avand initiativa anuntata de liberali in acest sens, Liviu Dragnea a.

PNL demareaza procedura de demitere a lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

PNL demareaza procedura pentru revocarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, anuntul fiind facut de Gigel Stirbu, vicepresedinte al PNL.

Opozitia demareaza procedura de revocare a lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

Opozitia demareaza procedurile pentru revocarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat deputatul PNL Gigel Stirbu. Acesta a precizat ca el va fi cel care va propune acest.

Ponta: in Camera Deputatilor se promoveaza legile lui Dragnea, se blocheaza legi, se vand functii si sali

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii formatiunii pe care o conduce vor propune un amendament la Regulamentul Camerei Deputatilor, astfel incat presedintele acesteia, acum Liviu Dragnea, sa poata fi schimbat.

Ponta a facut primul demers pentru DEMITEREA lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

Victor Ponta declanseaza razboiul impotriva lui Liviu Dragnea. Liiderul Pro Romania a anuntat, luni, ca partidul sau va depune un amendament privind schimbarea procedurii prin care poate fi demis liderul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )