Libnet.ro
UNICEF

17:00

PONTA DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Nu vreau sa alegem intre domnii Iohannis si Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PONTA DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Nu vreau sa alegem intre domnii Iohannis si Dragnea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat astazi ca formatiunea politica va sustine un candidat la prezidentiale, propriu sau de la alt partid, cu sanse sa ajunga in turul al doilea cu actualul presedinte, Klaus Iohannis, si a precizat ca o alianta cu PSD este posibila doar daca din fruntea acestuia pleaca gasca lui Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

BOMBA: Un actor s-a inscris in ALEGERILE PREZIDENTIALE! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

Un actor, care a intrepretat rolul de presedinte intr-un serial televizat, a decis sa se inscrie la alegerile prezidentiale ucrainene din 31 martie, informeaza AFP preluata de Agerpres. Astazi a avut loc.

Victor Ponta, despre posibila intrare a lui Mihai Chirica in Pro Romania: Nu fac de doua ori aceeasi oferta

Liderul Pro Romania Victor Ponta a spus, referindu-se la posibila intrare a primarului Iasiului Mihai Chirica in partid, ca nu face de doua ori aceeasi oferta, precizand ca asteapta ca edilul iesean sa o sustina pe Corina Cretu in alegerile europarlamentare.

Ponta, despre dezastrul din finante: Pensiile si salariile au fost inghetate, dar Guvernul a platit subventii partidelor. Ce sume s-au virat in ianuarie

Fostul premier Victor Ponta semnaleaza dezastrul din finante, subliniind politicile economice care au dus la cresterea peste masura a nivelului monedei europene si plafonarea nivelului pensiilor pana in luna septembrie, dar si a sporurilor de care beneficiaza bugetarii, sugerand ca guvernantii nu sunt prea preocupati de starea populatiei, ci de cea a partidelor care si-au primit deja subventiile de la stat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )