Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ponta, despre Fondul Suveran:Curtea Constitutionala a oprit cel mai mare jaf din Romnia de dupa 1989

Hotnews Hotnews,
 Ponta, despre Fondul Suveran:Curtea Constitutionala a oprit cel mai mare jaf din Romnia de dupa 1989

Curtea Constituttionala a oprit cel mai mare jaf de dupa 1989, afirma Victor Ponta dupa ce judecatorii CCR au respins, miercuri, infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, dupa decizia CCR privind Fondul Suveran: A fost oprit cel mai mare jaf dupa 1989. Aceasta uriasa hotie a fost promisa de Liviu Dragnea protectorilor sai din afara tarii

Victor Ponta saluta decizia Curtii Constitutionale de a declara neconstitutionala legea privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii. Fostul premier sustine ca astfel a a fost oprit pentru.

Ponta, despre neconstitutionalitatea Fondului Suveran de Investitii: CCR a oprit cel mai mare jaf din avutia Romaniei

Curtea Constitutionala a oprit, pentru moment cel putin, cel mai mare jaf din avutia Romaniei dupa 1989, prin faptul ca a declarat neconstitutionala legea de infiintare a Fondului Suveran de Investitii, a declarat miercuri fostul premier Victor Ponta.

Curtea Constitutionala declara neconstitutionala legea Fondului Suveran

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala legea Fondului Suveran, sustin sursele Antena 3. Presedintele Klaus Iohannis sustine in sesizarea sa ca legea incalca mai multe articole din Constitutie.

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea despre recunoasterea casatoriilor homosexuale

Curtea Constitutionala a Romaniei va a relua, miercuri, dezbaterile pe marginea sesizarii referitoare la nerecunoasterea casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex, dupa decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene in cazul Coman-Hamilton.

Victorie pentru comunitatea LGBT la Curtea Constitutionala: Decizie in cazul cuplului homosexual Coman-Hamilton

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis miercuri sesizarea cu privire la dreptul de circulatie si sedere a persoanelor de acelasi sex casatorite in litera deciziei Curtii de Justitiei a Uniunii Europene.

Curtea Constitutionala admite sesizarea PNL si USR pe tema legii manualului scolar

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis miercuri sesizarea PNL si USR privind neconstitutionalitatea Legii manualului scolar, au declarat pentru AGERPRES surse din CCR. Semnatarii sesizarii au sustinut ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )