Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ponta, despre Valcov: Probabil ca nu mai are functia oficiala, dar cine credeti ca se ocupa de probleme de finante ale tarii?

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre Valcov: Probabil ca nu mai are functia oficiala, dar cine credeti ca se ocupa de probleme de finante ale tarii?

Fostul presedinte al PSD Victor Ponta sustine ca Darius Valcov este in continuare consilier al premierului Viorica Dancila, chiar daca probabil nu mai are functia oficiala. Ponta afirma ca Valcov se ocurpa in continuare de probleme de finante ale tarii. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: De problemele de finante ale tarii inca se mai ocupa Darius Valcov. Domnul Valcov e acolo

Desi probabil a nu mai are functia oficiala, Darius Valcov inca se mai ocupa de probleme de finante ale tarii, a declarat presedintele Pro Romania, Victor Ponta, in cadrul unei emisiuni televizate luni.

Papi i-a dat interdictie Ioanei Ginghina. Aceasta nu mai are voie sa-i rosteasca numele lui Alexandru Papadopol

Departe de final o concluzie decenta in ceea ce priveste casnicia ce parea prea frumoasa sa fie adevarata a Ioanei cu Papi. Cei doi soti, odata indragostiti peste masura, au probleme serioase. Alexandru Papadopol nu mai vrea ca mama copilului sau sa-i rosteasca numele. Cum a primit Ioana vestea? Interdictie pentru Ginghina! Ioana nu mai .

Siegfried Muresan: Sedinta JURI in care urma sa fie transata situatia Rovanei Plumb nu mai are loc

Sedinta Comisiei pentru Afaceri juridice JURI) a Parlamentului European programata luni si in care urma sa fie transata situatia Rovanei Plumb nu mai are loc, a anuntat europarlamentarul Siegfried Muresan.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )