Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ponta dezminte ca George Maior i-a fi facut primul guvern. Dragnea sa spuna pe cine a pus SRI. E o gogoasa, o minciuna

B1 B1,
Ponta dezminte ca George Maior i-a fi facut primul guvern. Dragnea sa spuna pe cine a pus SRI. E o gogoasa, o minciuna

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat ca primul guvern USL a fost facut impreuna cu catre George Maior, in laboratoarele SRI. Ponta a vorbit despre. continuă pe B1

Ponta dezminte ca George Maior i-ar fi facut primul guvern. Dragnea sa spuna pe cine a pus SRI. E o gogoasa, o minciuna

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat ca primul guvern USL a fost facut impreuna cu catre George Maior, in laboratoarele SRI. Ponta a vorbit despre.

Crin Antonescu, detalii importante despre acuzatiile lui Dragnea ca SRI a facut primul guvern condus de Victor Ponta: Parti din cele declarate sunt adevarate (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL si co-lider al USL a oferit in exclusivitate pentru Stirile B1TV mai multe detalii despre dezvaluirile facute marti seara de catre Liviu Dragnea, cum ca primul guvern condus de Victor.

Oprisan: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si al lui George Maior

Presedintele PSD Vrancea Marian Oprisan sustine ca, in 2010, Victor Ponta l-a invins pe Mircea Geoana in cursa pentru sefia PSD fiind sustinut de Traian Basescu si de George Maior, directorul de atunci al SRI si nasul lui Victor Ponta. Aseara, Liviu Dragnea a sustinut ca primul Guvern USL a fost format tot de Maior.

Victor Ponta: Sa spuna Dragnea Mincinosul care dintre ministri au fost pusi de SRI si George Maior. Poate Rovana Plumb?!?!

Liviu Dragnea a acuzat marti seara ca primul cabinet de ministri al lui Victor Ponta a fost facut de catre fostul director al SRI George Maior, iar el cu Crin Antonescu au fost pusi doar in fata faptului.

Ponta: Dragnea Mincinosul a ajuns vicepremier in decembrie. Si pe el l-a pus SRI si George Maior? Liviu Dragnea: ii las sa se afunde. Voi continua dezvaluirile

Victor Ponta ii raspunde lui Liviu Dragnea cu privire la acuzatiile lansate de acesta potrivit carora numirile primului Guvern USL si ale procurorilor-sefi au fost facute in 2013 la comanda directorului SRI de la momentul respectiv, George Maior. Fostul premier il indeamna pe actualul lider PSD sa precizeze care dintre ministrii guvernului Ponta au fost numiti de Maior, amintind totodata ca Liviu Dragnea ajunsese vicepremier in acelasi Cabinet.

Ponta: Dragnea Mincinosul a ajuns vicepremier in decembrie. Si pe el l-a pus SRI si George Maior? Dragnea: ii las sa se afunde. Voi continua dezvaluirile

Victor Ponta ii raspunde lui Liviu Dragnea cu privire la acuzatiile lansate de acesta potrivit carora numirile primului Guvern USL si ale procurorilor-sefi au fost facute in 2013 la comanda directorului SRI de la momentul respectiv, George Maior.

Dragnea, despre Ponta: A facut Guvernul intr-o noapte cu George Maior si cu altii

Liviu Dragnea a dezvaluit cum s-a facut Guvernul USL in 2012. Acesta spune ca Victor Ponta ar fi stabilit componenta Executivului alaturi de fostul sef SRI, George Maior. in 2012, am vorbit cu mai.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie daca vorbesc George Maior si Florian Coldea

Fostul premier Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca George Maior si Florian Coldea cunosc informatii cu caracter penal despre Liviu Dragnea, iar daca acestia vor vorbi, seful PSD va ajunge sa faca 150 de.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie daca vorbesc George Maior si Florian Coldea (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca George Maior si Florian Coldea cunosc informatii cu caracter penal despre Liviu Dragnea, iar daca acestia vor vorbi, seful PSD va ajunge sa faca 150 de.

Victor Ponta: Liviu Dragnea se ruga de George Maior sa-i ajute iubita (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea se ruga de George Maior, pe vremea in care acesta conducea SRI, sa-i ajute iubita. Fostul premier a mai spus ca nu intelege de ce Dragnea a inceput brusc.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )