Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ponta spune ca Orban ar trebui sa stranga voturi pentru noul Guvern la fel ca la motiunea de cenzura

România Liberă România Liberă,
Ponta spune ca Orban ar trebui sa stranga voturi pentru noul Guvern la fel ca la motiunea de cenzura

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, ca premierul desemnat, Ludovic Orban, ar tr. continuă pe România Liberă

Calculele PNL pentru noul Guvern. Ultimele mutari ale liberalilor inaintea nominalizarii oficiale a premierului

Zile pline de tensiune in PNL unde se fac calculele pentru noul guvern pe care liberalii planuiesc sa treaca de votul parlamentului cel mai tarziu joia viitoare. Liderii partidului condus de Ludovic Orban, a carui nominalizare ca premier se asteapta marti, au pus pe hartie schita guvernului cu maximum 16 ministere. Titularii postului vor fi decisi dupa o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Pana atunci insa, Ludovic Orban incearca sa securizeze un vot in parlament pentru cabinetul PNL, asta pentru ca partidele care au sustinut motiunea au pus deja conditii. Singurii care au anuntat ca vor vota in bloc pentru sunt parlamentarii minoritatilor.

Orban: Optiunea noastra este pentru un guvern monocolor

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, joi, ca optiunea PNL este pentru formarea unui guvern monocolor. Declaratia a fost facuta la finalul zilei in care s-a intalnit cu liderii Pro Romania, UDMR si ALDE. Ponta ii da emotii lui Orban: Discutiile nu puteau sa avanseze, sa spunem ca votam guvernulOrban, dupa discutiile cu Ponta: Mi s-a parut ca ne-am inteles A neinvesti guvernul inseamna a fi complice la toate mizeriile pe care le face PSDOrban si Kelemen nu au ajuns la un acord pentru sustinerea Guvernului, dar liderul PNL se declara optimist Tariceanu are 12 conditii pentru a vota noul Guvern PNL.

Asigurarile RCA se scumpesc. Cat va trebui sa platesti pentru o masina cu motor de peste 2.000 de centimetri cubi

Asigurarile RCA se scumpesc pentru autoturismele care au motor de peste 2. 000 de centimetri cubi, indiferent de categoria de varsta in care se incadreaza conducatorii auto. in ceea ce priveste tarifele pentru motorizarile de dimensiuni medii, acestea au scazut. Cele mai mari scaderi se inregistreaza la motorizarile 1. 600 cmc si 1. 000 cmc. Asigurarile RCA se .

Lovitura in negocierile pentru noul Guvern. Klaus Iohannis a amanat consultarile cu liderii partidelor parlamentare

Lovitura in negocierile pentru formarea noului Guvern. Presedintele Klaus Iohannis a amanat negocierile cu liderii partidelor parlamentare. intalnirea ar fi trebuit sa aiba loc luni,insa se pare ca a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )