Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului. Fost director al Fundatiei Soros, a sustinut asaltul PSD la Justitie si Rusia in Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului. Fost director al Fundatiei Soros, a sustinut asaltul PSD la Justitie si Rusia in Parlamentul European

Fostul europarlamentar ALDE Renate Weber a fost numita miercuri in functia de Avocat al Poporului. Fosta militanta pentru drepturile omului in anii 90, sustinatoare a lui George Soros si critic al PSD-ului pana in 2014, Weber s-a transformat in avocat al asaltului PSD la Justitie. in Parlamentul European, Renate Weber s-a pozitionat de partea Rusiei. continuă pe Adevărul

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului

Renate Weber este noul Avocat Poporului, dupa ce a primit votul favorabil al Parlamentului pentru functia devenita vacanta dupa ce mandatul lui Victor Ciorbea a expirat. Renate Weber s-a nascut la data de 3 augu.

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului

Fostul europarlamentar ALDE Renate Weber a fost numita, miercuri, in functia de Avocat al Poporului. Renate Weber s-a nascut la data de 3 august 1955 in orasul Botosani. A absolvit in anul 1979 Facultate.

Ce avere are Renate Weber, noul Avocat al Poporului. Ea l-a inlocuit pe Victor Ciorbea

Renate Weber este noul Avocat al Poporului, dupa ce Victor Ciorbea si-a incheiat mandatul din aceasta functie. Noul Avocat al Poporului este propunerea PSD-ALDE, dar a primit destul de multe voturi impotriva. Renate Weber a fost votata miercuri, 26 iunie, in functia de Avocat al Poporului, cu 208 de voturi pentru si 134 de voturi .

Renate Weber, noul Avocat al Poporului

Renate Weber este noul Avocat al Poporului

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a votat, miercuri, numirea Renatei Weber ca Avocat al Poporului. Fostul europarlamentar a fost propus de ALDE.

LUDOVIC ORBAN: PNL nu o sustine pe Renate Weber ca Avocat al Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, propusa de ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, sustinand ca aceasta a fost invalidata prin votul de la europarlamentare si a exportat traseismul politic la nivel european.

Dan Barna: Sper sa nu ajungem in situatia dureroasa cu Renate Weber ca avocat al poporului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Renate Weber nu este potrivita pentru a ocupa pozitia de avocat al poporului, aratand ca aceasta a acoperit in Parlamentul European problemele din Justitie, in timp ce.

PNL nu o sustine pe Renate Weber ca Avocat al Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, pro.

Renate Weber este noul Avocat al Poporului

Renate Weber, propusa de ALDE, este noul Avocat al Poporului, conform deciziei luate miercuri de ple.

Renate Weber a fost numita in functia de Avocat al Poporului

Renate Weber, propunerea ALDE, a fost numita de Parlament in functia de Avocat al Poporului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )