Libnet.ro
UNICEF

12:30

Porturi inchise din cauza vremii. Cod galben de vant puternic la malul marii

Adevărul Adevărul,
Porturi inchise din cauza vremii. Cod galben de vant puternic la malul marii

Mai multe porturi au fost inchise transportului fluvial si maritim din cauza vantului puternic. De altfel, judetul Constanta se afla sub avertizare Cod galben de vant. continuă pe Adevărul

Cod galben de vant de vant si ninsori la munte

ANM a emis duminica o atentionare de Cod Galben de intensificari ale vantului la munte, mai ales a Carpatilor Orientali si Meridionali, si de ninsori viscolite la peste 1800 metri. Atentionarea este valabila pana luni la ora 16.

Alerta meteo: Cod galben de vant puternic in Baragan, rafale de 60 km/h

Baraganul se afla pana duminica, la ora 15. 00, sub cod galben de vant puternic. Atentionarea de vreme severa este valabila pentru mai multe judete din tara, printre care si Calarasi.

Cod galben de vant puternic, in 14 judete; in zonele joase, vantul va sufla cu pana la 70 de kilometri la ora, iar la munte rafalele vor depasi 100 de kilometri la ora

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari cod galben de vant puternic, valabile pentru 14 judete. in zonele joase, vantul va sufla cu pana la 70 de kilometri la ora, iar la munte rafalele vor depasi 100 de kilometri la ora.

Cod galben de vant puternic pentru zona de munte din 27 de judete, pana luni dupa-amiaza

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o atentionare Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite pentru zona de munte din 27 de judete, valabila pana luni dupa-amiaza, potrivit Agerpres .

Alerta meteo. Cod galben si portocaliu de vant puternic. Rafalele depasesc si 100 de kilometri pe ora

Vantul face probleme in jumatate de tara, duminica. De altfel, a avut loc si primul accident din cauza conditiilor meteo. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare cod.

Alerta meteo. Cod galben si portocaliu de vant. Rafalele depasesc si 100 de kilometri pe ora

Vantul face probleme in jumatate de tara, duminica. De altfel, a avut loc si primul accident din cauza conditiilor meteo. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare cod.

Cod portocaliu de vant in trei judete. Cod galben in alte noua judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis Cod portocaliu de vant in zona de munte a judetelor Suceava si Neamt si in cateva localitati din Buzau. Alte 9 judete sunt sub cod galben de vant.

ANM: Cod galben de vijelii in judetul Ialomita. Vantul puternic face ravagii

Vantul puternic face prapad in mai multe judete din tara, printre care si Ialomita. pentru Baragan, Administratia Nationala de MeteorologieANM), a emis cod galben de vijelii.

Aproape 4.400 de familii din Vrancea nu au electricitate, din cauza unor avarii provocate de vant. La Focsani s-au desprins bucati din acoperisuri

Aproape 4. 400 de familii din judetul Vrancea nu beneficiaza de curent electric, duminica dupa-amiaza, din cauza numeroaselor avarii cauzate de vantul puternic. Tot din cauza vantului puternic, la Focsani s-au desprins bucati din acoperisurile a doua blocuri.

Venezuela: Cel putin 15 persoane au murit in spitale din cauza penei de electricitate / Juan Guaido va cere Parlamentului decretarea starii de urgenta

Cel putin 15 persoane au murit in spitalele din Venezuela, din cauza celei mai grave pene de curent din istoria recenta a tarii. Presedintele Adunarii Nationale si presedintele autoproclamat al Venezuelei, Juan Guaido, a anuntat duminica ca va cere Parlamentului sa decreteze stare de urgenta din cauza lipsei de electricitate, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )