Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce posta pe Facebook fata lui Ilie Balaci cand tatal ei murea

Online Sport Online Sport,
Ce posta pe Facebook fata lui Ilie Balaci cand tatal ei murea

Ilie Balaci a incetat din viata duminica, 21 octombrie 2018, in jurul orei 9:20 dimineata. Exact in acel moment, fata sa posta pe retelele de socializare un mesaj cu starea de spirit feeling amused. continuă pe Online Sport

Declaratiile medicilor. Cum a fost gasit Ilie Balaci cand a ajuns ambulanta

Ilie Balaci a fost gasit duminica dimineata acasa, in stop cardio-respirator, de un echipaj al Ambulantei Dolj, care dupa ce a incercat cateva zeci de minute sa il resusciteze, a declarat decesul,.

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, despre moartea socanta a tatalui sau: ii era frica de moarte. Spunea ca va muri tanar

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, a dezvaluit ca e in soc si inca nu ii vina sa accepte ca tatal ei nu mai este. Dumnezeu asa a vrut, sa-l ia repede. Aseara era bine, asa a vrut Dumnezeu sa ni-l.

Nadia Comaneci, prima reactie dupa ce a aflat ca Ilie Balaci a murit: O mare legenda...

Nadia Comaneci, fosta mare gimnasta, a transmis un mesaj trist pe pagina sa de Facebook, dupa ce a aflat de moartea fulgeratoare a lui Ilie Balaci. O mare legendas-a stins din viata. Unul dintre ce.

Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci (VIDEO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Universitatea Craiova a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Intr-o zi.

Sorin Cartu a izbucnit in PLANS cand a auzit despre MOARTEA lui Ilie Balaci: Parca suntem BLESTEMATI!

Fostul international Ilie Balaci a decedat la varsta de 62 de ani. Sorin Cartu a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre fostul fotbalist. Eu sunt la Bucuresti, am avut botezul nepotului. Dimineata, mi-a.

VIDEO Craiova l-a plans pe Ilie Balaci: momente emotionante la meciul cu FCSB. Oltenii au castigat derby-ul cu 2-1

In ziua in care Ilie Balaci a murit, Craiova a jucat acasa cu FCSB, iar intreg stadionul i-a adus un ultim omagiu mareului fotbalist roman. Oltenii au primit gol chiar in minutul 8, cand aveau pregatit un moment special in memoria lui Balaci.

Craiova isi ia adio de la marele Ilie Balaci: S-a anuntat cand va fi inmormantat fostul mare fotbalist

Ilie Balaci a decedat chiar in orasul pe care l-a iubit. Voia sa vada derby-ul CS U Craiova FCSB, insa s-a stins in ziua partidei.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

A murit Ilie Balaci. Averea fabuloasa stransa de marele fotbalist

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci A murit Ilie Balaci. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )