Libnet.ro
UNICEF

18:00

POST-BREXIT: Marea Britanie nu se grabeste sa incheie un acord comercial cu SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
POST-BREXIT: Marea Britanie nu se grabeste sa incheie un acord comercial cu SUA

Serviciul de sanatate, protectia mediului, a animalelor, dar si standardele de siguranta ale alimentelor nu vor fi compromise in discutiile post-Brexit cu SUA, a declarat guvernul Britanic astazi, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

O fotografie de familie a miliardarului Richard Branson a fost furata din Marea Britanie si descoperita in Vaslui

Au fost furate, anul trecut, o fotografie de familie a miliardarului Richard Branson si mai multe bijuterii de-ale acestuia, de pe proprietatea lui din Marea Britanie. Total neasteptat este faptul ca respectiva.

Marea Britanie se afla pe muchie de cutit, avertizeaza expertii guvernamentali. La iarna oamenii nu vor sti sa distinga Covid-19 de o raceala

Un expert din consiliul de consultanta stiintifica in situatii de urgenta guvernamental SAGE) a avertizat asupra faptului ca Marea Britanie se afla pe muchie de cutit in criza coronavirusului si ca exista un real pericol al unul al doilea val pandemic in iarna.

Uniunea Europeana si Marea Britanie incep negocieri maraton despre relatia lor post-Brexit Care sunt punctele majore de dezacord

Marea Britanie si Uniunea Europeana afiseaza un optimism prudent in contextul in care incep luni cinci saptamani de negocieri intense, care au ca scop obtinerea de progrese in legatura cu relatia post-Brexit si evitarea unui no deal catastrofal la sfarsitul anului, comenteaza AFP.

UE si Marea Britanie incep negocierile asupra relatiei lor post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana afiseaza un optimism prudent in contextul in care incep luni cinci saptamani de negocieri intense, care au ca scop obtinerea de progrese in legatura cu relatia post-Brexit.

Bob Dylan a stabilit un nou record in topul muzical din Marea Britanie

Bob Dylan a rescris istoria topului muzical din Marea Britanie, devenind cel mai varstnic cantaret care a ajuns pe primul loc in acest clasament cu un album ce contine piese originale, a anuntat BBC. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2065 seconds )