Libnet.ro
UNICEF

10:30

Posturile vacante din invatamant se vor ocupa cu o proba scrisa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Posturile vacante din invatamant se vor ocupa cu o proba scrisa

Vremurile speciale impun reguli speciale, inclusiv in ceea ce priveste invatamantul. Concursurile pentru ocuparea posturilor didacticecatedrelor care se vacanteaza pe parcursul anului scolar in unitatile de invatamant preuniversitar de stat constau intr-o proba scrisa. continuă pe Ziarul Bursa

Facebook va lua masuri de restrictionare a continutului, daca alegerile prezidentiale din SUA vor duce la violente

Facebook va lua masuri agresive pentru restrictionarea circulatiei continutului pe platforma sa, daca alegerile prezidentiale americane din noiembrie vor duce la haos sau la tulburari civice violente.

Sorin Cimpeanu: Toate universitatile din Romania vor deschide anul universitar intr-un fel sau altul. Cele mai multe, in sistem hibrid (VIDEO)

Dupa inceperea scolilor, acum este randul facultatilor sa decida cum vor deschide noul an universitar in contextul pandemiei de COVID-19. Astfel, Consiliul National al Rectorilor s-a intrunit weekendul.

Angajatorii din Spania vor fi obligati sa acopere costurile muncii de acasa

Guvernul spaniol a ajuns la un acord cu sindicatele si antreprenorii in sensul de a-i obliga pe angajatori sa acopere costurile muncii de acasa, in contextul in care pandemia de coronavirus a facut ca milioane de oameni sa fie in situatia de a lucra din sufragerie, a declarat marti vicepremierul Pablo Iglesias, citat de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )