Libnet.ro
UNICEF

16:45

Povestea halucinanta a romanului declarat mort la tribunal, desi judecatorii l-au vazut viu, in carne si oase: Sunt un om decedat, dar totusi traiesc

Adevărul Adevărul,
Povestea halucinanta a romanului declarat mort la tribunal, desi judecatorii l-au vazut viu, in carne si oase: Sunt un om decedat, dar totusi traiesc

Un barbat de 63 de ani din Barlad a solicitat Tribunalului Vaslui sa anuleze o decizie judecatoareasca prin care, in 2016, a fost declarat mort. Magistratii au mentinut sentinta anterioara, desi petentul s-a prezentat la instanta in carne si oase. continuă pe Adevărul

Romanul declarat mort la tribunal, desi judecatorii l-au vazut viu: Sunt un om decedat, dar totusi traiesc

Un barbat de 63 de ani din Barlad a solicitat Tribunalului Vaslui sa anuleze o decizie judecatoareasca prin care, in 2016, a fost declarat mort. Magistratii au mentinut sentinta anterioara, desi petentul s-a prezentat la instanta in carne si oase.

A fost declarat mort, desi era in viata. Acum a pierdut procesul in care cerea anularea decesului

Un barbat din Vaslui, in varsta de 63 de an, a fost declarat mort in anul 2016, cu toate ca este in viata. Mai nou, acesta a pierdut procesul in care cerea anularea decesului. Barbatul a explicat ca.

Halucinanta Justitie romana: Un barbat declarat mort A PIERDUT PROCESUL prin care cerea anularea declararii decesului (FOTO)

Inca o dovada ca Justitia poate fi paralela cu dreptatea si adevarul. Un barbat in varsta de 63 de ani, din judetul Vaslui, declarat decedat in anul 2016, desi este in viata, a pierdut procesul prin.

Un vasluian declarat mort, desi este in viata, a pierdut procesul prin care cerea anularea decesului

Un barbat in varsta de 63 de ani, din judetul Vaslui, declarat decedat in anul 2016, desi este in viata, a pierdut procesul prin care cerea anularea declararii decesului, informeaza Agerpres.

Culmea justitiei: Un barbat declarat mort, desi traieste, a pierdut procesul prin care cerea anularea decesului

Un barbat in varsta de 63 de ani, din judetul Vaslui, declarat decedat in anul 2016, desi este in viata, a pierdut procesul prin care cerea anularea declararii decesului. El a mentionat ca a pierdut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )