Libnet.ro
UNICEF

14:15

Buzatu, intrebat de ce s-ar razgandi cei care au votat pentru un congres PSD

România Liberă România Liberă,
Buzatu, intrebat de ce s-ar razgandi cei care au votat pentru un congres PSD

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune ca un congres extraordinar al partidului nu poate fi ocoli. continuă pe România Liberă

Ce trebuie sa stie cei care au depus Declaratia unica in 2018 si vor bonificatiile promise de Finante si ANAF

Mihaela Triculescu nu mai este sefa ANAF, de pe 3 iunie, dar ordine semnate de aceasta continua sa apara in Monitorul oficial. Si saptamana trecuta au fost cateva, iar acum a fost publicat unul important. Este vorba despre procedura de acordare a bonificatiilor pentru depunerea prin mijloace electronice de transmitere la distanta in anul 2018 a declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice, precum s pentru plata cu anticipatie a obligatiilor fiscale declarate in anul 2018 prin declatia unica.

Murad: Peste 10% dintre cei care aveau rezervari la mare le-au anulat din cauza reparatiilor pe autostrada spre Constanta

Peste 10% dintre turistii care isi facusera rezervari pentru litoralul romanesc le-au anulat din cauza lucrarilor de reparatii care se executa pe Autostrada Soarelui A2), a declarat, marti, presedintele.

intalnire cruciala la Palatul Victoria. Viorica Dancila: Cei care vor sa voteze motiunea de cenzura sa iasa in fata

UPDATE in sedinta care se desfasoara marti la Palatul Victoria,premierul Viorica Dancilaa declarat potrivit unor surse,ca ar fi bine sa se ridice in picioare politicienii care vor sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )