Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se prabuseste in top! Unde va ajunge Caroline Wozniacki dupa eliminarea de la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Se prabuseste in top! Unde va ajunge Caroline Wozniacki dupa eliminarea de la Australian Open

Caroline Wozniacki, detinatoarea trofeului de la Australian Open, a parasit competitia in turul al treile al turneului de la Melbourne. continuă pe Adevărul

Caroline Wozniacki a fost eliminata de la Australian Open

Caroline Wozniacki a fost invinsa vineri, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3, de Maria Sarapova, fiind astfel eliminata de la Australian Open. Sportiva din Rusia s-a impus dupa un meci care a durat doua ore si 24 de.

Maria Sharapova o trimite acasa pe Caroline Wozniacki

Detinatoare a trofeului de la Australian Open, daneza Caroline Wozniacki a fost eliminat, joi, in faza turului al treilea la primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open: Caroline Wozniacki (campioane en-titre), eliminata n turul trei de Maria Sharapova

Australian Open va avea cu siguranta o alta campioana in 2019, ultima regina de la Melbourne - Caroline Wozniacki - fiind eliminata in turul trei de Maria Sharapova. A fost partida electrizanta, de trei seturi, victoria rusoaicei fiind una venita in special datorita agresivitatii feroce pe care a aratat-o 6-4, 4-6, 6-3).

VIDEO Australian Open: Caroline Wozniacki s-a calificat fara emotii n turul al treilea

Caroline Wozniacki 3 WTA), detinatoarea trofeului de la Australian Open, a avut nevoie de o ora si sase minute pentru a-si asigura prezenta in turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Daneza a cedat patru game-uri in partida cu suedeza Johanna Larsson 77 WTA), scor 6-1, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )