Libnet.ro
UNICEF

10:00

Prahova: Grav accident rutier pe Urziceni Ploiesti. Sase persoane au fost implicate

B1 B1,
Prahova: Grav accident rutier pe Urziceni Ploiesti. Sase persoane au fost implicate

Un accident rutier a avut loc, joi dimineata, pe DN1D Urziceni Ploiesti, in zona localitatii Albesti-Paleologu, judetul Prahova. Unul dintre autoturisme s-a rasturnat. Sase persoane au fost implicate. continuă pe B1

Constanta: GRAV accident rutier. Doua masini au intrat intr-un stalp, iar o mama si fiul ei au fost grav raniti

Doua autoturisme s-au izbit violent de un stalp in localitatea Siminoc, judetul Constanta, iar unul dintre soferi a ramas incarcerat. Cele doua masini, un Audi si o autoutilitara marca Volkswagen, s-au.

Trafic ingreunat pe DN1D Urziceni-Ploiesti din cauza unui accident. Un sofer a ramas incarcerat

Traficul rutier se desfasoara ingreunat, joi dimineata, pe un fir alternativ, pe DN1D Urziceni - Ploiesti, in urma unui accident, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

UPDATE Trafic RELUAT pe DN1D Urziceni-Ploiesti. Circulatia fusese blocata din cauza unui accident

Traficul rutier se desfasoara ingreunat, joi dimineata, pe un fir alternativ, pe DN1D Urziceni - Ploiesti, in urma unui accident, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Fiul lui Gica Hagi, implicat intr-un accident rutier in Constanta. Martorii sustin ca el era la volan, dar politia sustine contrariul

Controverse puternice dupa un accident rutier in Constanta in care a fost implicat fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis. Masina in care se afla acesta a lovit un biciclist pe o trecere de pietoni din oras. Martorii.

Kim Jong-un a prezentat Chinei sincere si profunde scuze, dupa ce un autobuz n care se aflau 32 de turisti chinezi a fost implicat ntr-un grav accident n Coreea de Nord

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a prezentat Chinei sincere si profunde scuze, dupa ce un autobuz in care se aflau 32 de turisti chinezi a fost implicat intr-un grav accident in Coreea de Nord, informeaza Reuters.

Atacatorul de la Toronto l-a elogiat pe Facebook pe Elliot Rodger, care a ucis sase persoane in urma cu patru ani

Alek Minassian, soferul care a intrat cu o duba in pietoni in Toronto si a omorat 10 persoane, l-a elogiat cu cateva minute inainte de atac pe Facebook pe Elliot Rodger, care a ucis sase persoane in urma cu patru ani, scrie BBC.

Atacatorul din Toronto l-a elogiat pe Facebook pe Elliot Rodger, care a ucis sase persoane n urma cu patru ani

Alek Minassian, soferul care a intrat cu o duba in pietoni in Toronto si a omorat 10 persoane, l-a elogiat cu cateva minute inainte de atac pe Facebook pe Elliot Rodger, care a ucis sase persoane in urma cu patru ani, scrie BBC, citat de news. ro.

Accident pe drumul european E85, langa Buzau. Printre raniti se afla si un copil

Un grav accident rutier avut loc luni la pranz, pe DN2 E85, in Costesti. Potrivit Politiei, evenimentul s-a produs ca urmare a faptului ca nu a fost pastrata distanta in mers de catre soferul unui autoturism, care a lovit in spate o autoutilitara ce efectua un viraj.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2716 seconds )