Libnet.ro
UNICEF

01:05

PREDICTII COLLIERS INTERNATIONAL PENTRU 2020: Piata imobiliara din Romania continua sa creasca pe toate segmentele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREDICTII COLLIERS INTERNATIONAL PENTRU 2020: Piata imobiliara din Romania continua sa creasca pe toate segmentele

Consultantii imobiliari: 2020 se contureaza drept cel mai bun an de dupa criza pentru investitiile imobiliare din Romania, existand tranzactii de peste 600 milioane euro cu proiecte de birouri care urmeaza sa fie finalizate curand Piata imobiliara din Romania continua sa creas-ca pe toate segmentele, anul acesta, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii Colliers International. Potrivit acestora, segmentul imobiliar ofera in continuare oportunitati de investitii, in special celor care se pot adapta la o lichiditate mai redusa, in conditiile in care exista potential pentru venituri constante pe termen lung si pentru majorarea valorii capitalului investit. continuă pe Ziarul Bursa

Piata imobiliara din Romania: 10 predictii pentru anul 2020

Piata imobiliara din Romania continua sa creasca in 2020 pe toate segmentele, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii Colliers International.

Ce se intampla acum cu piata imobiliara. Anunt de ultim moment

Piata imobiliara din Romania continua sa creasca in 2020 pe toate segmentele, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii companiei Colliers International.

Piata imobiliara ramane solida in 2020, in ciuda semnelor de incetinire economica

Piata imobiliara din Romania continua sa creasca in 2020 pe toate segmentele, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, potrivit consultantilor Colliers International, iar segmentul imobiliar ofera in continuare oportunitati de investitii, potrivit News. ro.

IN 2020: Piata de media din Romania va ajunge la o valoare de 514 milioane de euro

Piata de media din Romania va creste, in acest an, cu 5,5% comparativ cu anul 2019, pana la valoarea de 514 milioane de euro, reiese din datele Media Fact Book, raportul de analiza a pietei romanesti de media si publicitate.

Premierul R. Moldova, Ion Chicu: Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti daca vor

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni, intr-un interviu la postul de radio Europa Libera, premierul Republicii Moldova, Ion Chicu. El a comentat astfel avertismentele unor experti in securitate de la Chisinau, potrivit carora constructia unui aeroport la Balti ar include o serie de riscuri pentru securitatea tarii, cum ar fi o invazie a omuletilor verzi militari rusi fara insemne - n. r. ), relateaza Deschide. md.

Premierul Republicii Moldova: Daca doresc, omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti Ion Chicu se referea la militarii rusi fara insemne, ce au invadat estul Ucrainei

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, facand referire la militarii rusi fara insemne, care au contribuit de.

BEC: Cererile pentru credite ale companiilor din zona euro, in scadere pentru prima data din 2013

Cererile pentru credite ale companiilor din zona euro au scazut neasteptat in trimestrul patru din 2019, pentru prima data in ultimii sase ani, in pofida masurilor de stimulare adoptate de Banca Centrala Europeana, arata datele unui studiu publicat marti de BCE, transmite Reuters.

Premierul Republicii Moldova: Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, a declarat, luni, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca omuletii verzi militarii rusi imbracati in uniforme verzi, dar fara insemne - n. r. ), pot ateriza.

INCREDIBIL! Previziunile lui Nostradamus pentru 2020. CE NE ASTEAPTA?

Nostradamus, faimosul medic francez are cateva previziuni si pentru anul 2020. Ce ne prevesteste si cate dintre aceste previziuni se vor indeplini pe parcursul anului? Versetele luisunt constant analizate.

Previziuni sumbre pentru 2020: Managerii romani, printre cei mai sceptici din lume in privinta cresterii economice

Mai mult de jumatate dintre managerii romani se asteapta la o incetinire accentuata a cresterii economice globale, potrivit raportuluiPwC CEO Global Survey, lansat lunila Forumul Economic Mondial de la Davos.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )