Libnet.ro
UNICEF

15:30

Predoiu despre alegerile din CSM: O epopee continua

Hotnews Hotnews,
 Predoiu despre alegerile din CSM: O epopee continua

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a comentat ca situatia de la CSM este o epopee continua. Comentariul a fost facut la inceputul sedintei de guvern cand a fost intrebat de premierul Orban despre alegerile din CSM. continuă pe Hotnews

Gabriela Baltag, Evelina Oprina si Victor Alistar, protest la adresa procurorilor din CSM

Cei trei membri CSM care nu au participat la sedinta de astazi au facut publice motivele deciziei lor. Judecatorii Gabriela Baltag si Evelina Oprina, alaturi de Victor Alistar, reprezentant al societatii civile, au aratat ca demersul lor este o forma de protest.

Digisport: Am sarit 7 garduri ghimpate. Nu alergati, ca va mpusca!. Nadia Comaneci, dezvaluiri nestiute despre evadarea din 89

Nadia Comaneci 58 de ani), o sustinatoare a sportivilor din Romania, a dezvaluit detalii nestiute despre evadarea ei din lagarul comunist din Romania, in decembrie 1989, cu doar cateva zile inainte de caderea regimului Nicolae Ceausescu.

The Washington Post: Oficiali SUA au prezentat evaluari false despre situatia din Afganistan

Oficiali americani au oferit evaluari false despre stadiul conflictului din Afganistan, ascunzand dovezi ca razboiul nu poate fi castigat, arata documente confidentiale obtinute de cotidianul The Washington Post, citat de Mediafax.

Ion Iliescu, despre situatia din PSD de acum: Partidul functioneaza doar ca un instrument de putere

Fostul sef al statului Ion Iliescu, retras de ceva timp din viata publica, a oferit un interviu pentru presa rusa, in care comenteaza, printre altele, si situatia actuala din PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )