Libnet.ro
UNICEF

00:06

Predoiu, despre pensionarea anticipata a magistratilor: Anul viitor vom face studii foarte temeinice, sa vedem daca sistemul va fi pus in pericol de pensionari in masa (VIDEO)

B1 B1,
Predoiu, despre pensionarea anticipata a magistratilor: Anul viitor vom face studii foarte temeinice, sa vedem daca sistemul va fi pus in pericol de pensionari in masa (VIDEO)

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a declarat ca anul viitor vrea discutii foarte serioase si analize temeinice pentru a vedea daca pensionarea anticipata a magistratilor va afecta sistemul judiciar. intre. continuă pe B1

Turcan spune ca PNL a corectat masura PSD privind pensionarea anticipata a magistratilor

Vicepremierul Raluca Turcan a scris pe Facebook ca PNL a corectat vineri masura PSD care putea conduce la blocarea sistemului de justitie, respectiv pensionarea anticipata a magistratilor incepand cu 1 Ianuarie 2020!.

Reactia lui Iohannis la vestea ca-i va ingheta indemnizatia anul viitor

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, ca i se pare potrivit ca-i va ingheta indemnizatia anul viitor pentru ca politicienii de la nivel inalt trebuie sa fie primii care dau semnalul ca nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale.

Predoiu despre alegerile din CSM: O epopee continua

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a comentat ca situatia de la CSM este o epopee continua. Comentariul a fost facut la inceputul sedintei de guvern cand a fost intrebat de premierul Orban despre alegerile din CSM.

ANUL VIITOR Lufthansa iese din actionariatul diviziei de catering

Compania aeriana Deutsche Lufthansa AG va iesi din actionariatul LSG Group la inceputul anului viitor, cand va lansa la vanzare partea care ii ramane din aceasta divizie de catering dupa instrainarea unor operatiuni catre Gategroup din Elvetia, conform Reuters.

De anul viitor, buzoienii vor plati taxe si impozite locale mai mari decat in 2019

Un proiect privind majorarea impozitelor cu indicele de inflatie pe anul 2019 va fi suspus aprobarii in sedinta din aceasta saptamana a Consiliului Local Muncipal Buzau. Primarul Buzaului, Constantin Toma, spune ca majorarea este impusa de lege si ca nu ii va afecta prea mult pe buzoieni.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )