Libnet.ro
UNICEF

01:05

Predoiu da vina pe guvernarile PSD pentru nivelul la care a ajuns lumea interlopa din Romania

Adevărul Adevărul,
Predoiu da vina pe guvernarile PSD pentru nivelul la care a ajuns lumea interlopa din Romania

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, afirma ca lumea interlopa a proliferat dupa atacul la legile justitiei din partea guvernarii PSD, insa sustine ca autoritatile au sub control fenomenul privind lumea interlopa din Romania. Predoiu acuza ca organizatiile de tip interlop incearca sa penetreze structurile statului, de la cele de aplicare a legii, pana la institutii politice. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune .

Raluca Turcan, despre motiunea de cenzura a PSD: Pentru o mana de voturi amaneteaza sanatatea publica

Vicepremierul Raluca Turcan a criticat dur PSD care prin depunerea unei motiunide cenzura nu face altceva decat sa amaneteze sanatatea publica. Totodata, liderul PNL spune ca partidul sau nu va.

Taxa medicala pentru turistii care merg in Grecia. Cat platiti de la 1 august, daca va faceti vacanta in statul elen

Turistii care intra in Grecia ar putea sa plateasca o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile de sanatate oferite in timpul sederii in tara. Pana acum, cei care veneau in Grecia nu plateau nimic pentru servicii medicale, indiferent de locul de provenienta, cu exceptia spitalizarilor.

Patru persoane au murit dupa ce au baut dezinfectant pentru maini. Care e substanta periculoasa ce i-a ucis

Patru oameni au murit si alti 11 au fost spitalizati in Arizona si New Mexico, dupa ce au baut dezinfectant pentru maini. Produsul continea metanol, un tip de alcool care poate fi otravitor daca este inghitit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )