Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce i se pregateste lui Liviu Dragnea de ziua lui. Veste proasta pentru Rezist

Antena3 Antena3,
Ce i se pregateste lui Liviu Dragnea de ziua lui. Veste proasta pentru Rezist

Se pregatesc noi proteste Rezist pe retelele de socializare. Se face apel pentru iesirea oamenilor in strada pe 30 octombrie pentru rasturnarea Guvernului Dancila, asta desi noii decizii date de inalta. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru romani! Benzina si mancarea se vor scumpi in aceasta iarna

Avertisment pentru romani! Ne asteapta o iarna cu scumpiri pe toate liniile. Cresterea preturilor pentru carburanti da startul unui val urias de cresteri pentru utilitati si chiar si pentru mancare.

Liviu Dragnea se ntlneste luni cu UDMR pentru sustinerea legii off shore - surse

Presedintele PSD Liviu Dragnea se va intalni luni cu liderul UDMR, Kelemen Hunor pentru a discuta despre sustinerea legii offshore, au declarat surse oficiale pentru Hotnews. ro. Coalitia a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea off shore si urmeaza sa demareze discutiile in comisia de specialitate. intalnirea are loc in contextul in care, in urma cu doua saptamani UDMR si ALDE au refuzat sa voteze legea in plen iar Kelemen Hunor a evitat sa discute cu Dragnea cand acesta l-a abordat la finalul sedintei de la Camera Deputatilor.

Surpriza neplacuta pentru LIVIU DRAGNEA, chiar inainte de ZIUA LUI: Va fi luat cu asalt

Protestatarii rezist se mobilizeaza, pe retelele de socializare, pentru a face un mare protest chiar de ziua sefului PSD, Liviu Dragnea. Sa ii uram in cor, pe 28 octombrie, tot ce ii dorim din.

Victor Ponta, dezvaluiri INCENDIARE despre planul lui Liviu Dragnea: A incercat sa ne CUMPERE

Victor Ponta a dezvaluit ca a primit mai multe oferte de la oamenii lui Liviu Dragnea sa ingroape securea razboiului cu liderul PSD. De asemenea, Liviu Dragnea ar fi incercat sa cumpere si alti membrii ai.

Robert Negoita a venit la congresul fostului si actualului prieten Victor Ponta sa-i transmita un mesaj lui Liviu Dragnea: Politica strneste antipatii din cauza liderilor care sunt preocupati sa-si salveze functia

In tabara contestatarilor lui Liviu Dragnea in PSD, primarul sectorului 3, Robert Negoita, a participat, duminica, la congresul Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, criticandu-l, fara a-l nominaliza explicit, pe seful PSD.

De ce nu controleaza Fiscul cati bani a dat fiul lui Liviu Dragnea la lautari si fotografi, la nunta

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a explicat, sambata, de ce Fiscul nu il va verifica pe Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, in privinta sumelor platite lautarilor, fotografului sau restaurantului la nunta sa.

Se cere din nou demisia lui Liviu Dragnea: Un nume greu din PSD a dat cartile pe fata

Filiala PSD Braila sustine in continuare ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece de la conducerea partidului, a anuntat, vineri, vicepresedintele organizatiei, primarul Marian Dragomir, informeaza.

Victor Ponta: Liviu Dragnea m-a invitat de mai multe ori sa petrec vacanta in Brazilia. I-am explicat... (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea l-a invitat de mai multe ori sa isi petreaca vacantele la casa liderului PSD din Brazilia,.

LOVITURA POLITICA! intalnire SURPRIZA pe agenda lui Liviu Dragnea! Seful PSD chemat la RAPORT

Liderii Moldova vrea autostrada Iasi), impreuna pentru A8 Iasi) si Asociatia Pro Infrastructura Cluj) au facut publica o scrisoare prin care solicita o intrevedere directa cu Liviu.

Teleorman: Pesta porcina africana, descoperita pe domeniul de vanatoare al lui Liviu Dragnea

Cei doi porcimorti din cauza pestei africane si gasiti in apropierea padurii din localitatea Slobozia Mandra din Teleorman, ar fi fost descoperiti pe domeniul de vanatoare al familiei Dragnea,.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )