Libnet.ro
UNICEF

23:00

Premiera istorica! Papa Francisc, invitat de Kim Jong-un la Phenian! Detalii de ultima ora

B1 B1,
Premiera istorica! Papa Francisc, invitat de Kim Jong-un la Phenian! Detalii de ultima ora

Kim Jong-un la invitat pe Papa Francisc sa viziteze Coreea de Nord, potrivit unui anunt oficial asumat de regimul de la Phenian. Invitatia va fi oferita de presedintele sud-coreean, Moon Jae-in, care se va afla . continuă pe B1

Kim Jong-un il invita pe Papa Francisc la Phenian

Liderul nord-coreean Kim Jong-un l-a invitat pe Papa Francisc la Phenian, a anuntat presedintia sud-coreeana, potrivit Reuters.

Alerta la Vatican: PAPA FRANCISC, in pericol! Detalii de ultim moment

Papa Francisc a fost implicat intr-un incident in timp ce mergea pe jos catre resedinta sa de la Vatican. Suveranul Pontif s-a impiedicat si a cazut in timp ce revenea la Casa Santa Marta, dupa ce participase.

Papa Francisc a cazut, dar se simte bine

Papa Francisc a suferit o cazatura in timp ce mergea pe jos catre resedinta sa de la Vatican, dar se simte bine, a declarat marti purtatorul de cuvant al Sfantului Scaun, Greg Burke, transmite agentia.

Papa Francisc: Fecioara Maria nu poate fi mama coruptilor, pentru ca cei corupti isi vand mama

Papa Francisc a avut un mesaj extrem de dur la adresa coruptilor, afirmand ca Fecioara Maria nu poate mama si a coruptilor doarece acestia isi vand pana si mama neavand nicio grija pentru apartenenta la o .

Papa Francisc spune ca Diavolul este vinovat de diviziunea si scandalurile sexuale din interiorul Bisericii

Papa Francisc e convins ca Satana este vinovat pentru criza abuzurilor sexuale si pentru divizarea din cadrul Bisericii. Mai mult, Suveranul Pontif a afirmat ca Diavolul este viu, este bine si munceste peste.

Papa Francisc spune ca Diavolul este vinovat de diviziunea si scandalurile sexuale din interiorul Bisericii si cere ajutorul ngerilor

Diavolul este viu, este bine si munceste peste program pentru a submina Biserica Romano-Catolica, a spus Papa Francisc, potrivit Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )