Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premiera in Marea Britanie! O femeie a fost aleasa pentru prima data la conducerea Partidului Liberal-Democrat

Antena3 Antena3,
Premiera in Marea Britanie! O femeie a fost aleasa pentru prima data la conducerea Partidului Liberal-Democrat

Jo Swinson a fost aleasa luni la conducerea Partidului Liberal-Democrat din Marea Britanie, o formatiune care se opune Brexit-ului si care numara 12 reprezentanti in Parlament, relateaza AFP. Ea a obtinut suf. continuă pe Antena3

Marea Britanie, tot mai polarizata din cauza impasului politic: Votantii merg pe viziuni extreme si au uitat de calea de mijloc

Votantii din Marea Britanie au inceput sa ia pozitii tot mai extreme in ceea ce priveste despartirea Regatului Unit de Marea Britanie, uitand de calea de mijloc, arata un sondaj comandat de Politico.

Marea Britanie considera inacceptabila sechestrarea a doua nave de catre Iran

Marea Britanie a declarat ca sechestrarea de catre Iran a unei nave sub pavilion britanic si a unei alte nave sub pavilion liberian in stramtoarea Hormuz este inacceptabila si a cerut libertate de navigatie in Golf, relateaza Reuters.

Marea Britanie: Un caine chihuahua a fost rapit de un pescarus

Proprietara unui caine chihuahua a solicitat ajutorul pentru a-si gasi patrupedul pierdut, dupa ce acesta a fost rapit de un pescarus din gradina casei sale din comitatul Devon, informeaza luni Guardian, citat de Agerpres.

VIDEO Un avion MiG-21 LanceR romanesc a facut show in Marea Britanie. Cum se vede de la mansa prestatia de la Royal International Air Tattoo 2019

Romania a participat cu doua aeronave de vanatoare MiG-21 LanceR la unul dintre cele mai mari mitinguri aviatice din lume, Royal International Air Tattoo RIAT2019. Unul dintre aparate, pilotate de comandorul Gheorghe Gica Stancu a avut si o reprezentatie in cadrul show-ului aviatic, iar intregul numar a fost surprins pe video.

Alessandra Stoicescu, mama pentru prima data! Cum arata stirista

Alessandra Stoicescu si sotul sau a pregatit totul ca la carte pentru venirea pe lume aprimului sau copil. Stirista este in a noua luna de sarcina si asteapta cu nerabdare sa-si ia fetita in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )