Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premiera medicala in R. Moldova: Un glont, scos dupa un an si jumatate din creierul unui tanar

Adevărul Adevărul,
Premiera medicala in R. Moldova: Un glont, scos dupa un an si jumatate din creierul unui tanar

O interventie chirurgicala extrem de complicata a fost realizata in premiera la Institutul de Neurologie si Neurochirurgie Diomid Gherman. Neurochirurgul Grigore Zapuhlih, care este si directorul institutiei, a reusit sa extraga din capul unui tanar din Romania un glont pe care acesta il avea in creier de mai bine de un an si jumate, cand a fost ranit intr-un schimb de focuri in Germania, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cei mai bogati oameni din lume. 26 de persoane au jumatate din averea globala

Jumatate din averea lumii este detinuta de doar 26 de persoane. Populatia totala a lumii insumeaza 7,8 miliarde de oameni. Astfel, Antonio Guterres, secretarul general al ONU, spune ca lumea sufera de inegalitate. Cele mai bogate 26 de persoane din lume detin jumatate din averea globala. Restul este detinut de 7,8 miliarde de oameni 26 .

BVB Peste jumatate din rulaj a fost asigurat de inregistrarea ofertei SIF Oltenia

Sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii a fost dominata, la nivelul valorii tranzactionate, de inregistrarea in sistemul Bursei de Valori Bucuresti BVB) a ofertei publice derulate de SIF Oltenia SIF5) intre 22 iulie si 4 august, prin care societatea din Craiova si-a rascumparat 22,149 milioane de actiuni, echivalentul a circa 3,95% din capitalul social.

Masca de protectie este obligatorie in jumatate din tara. Care sunt judetele in care purtarea ei este obligatorie in spatiile deschise

Masca de protectie este obligatorie din aceasta dimineata in Capitala in aer liber, in absolut toate zonele aglomerate. Decizia a fost luata de Comitetul pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )