Libnet.ro
UNICEF

21:17

Premiera mondiala: Cat s-a platit pentru cea mai scumpa sticla de vin din lume

B1 B1,
Premiera mondiala: Cat s-a platit pentru cea mai scumpa sticla de vin din lume

La o licitatie din New York, a fost platita cea mai mare suma din lume pentru o sticla de vin, mai exact, 480. 000 de euro. Suma este de 17 ori mai mare decat se asteptau detinatorii lui. Vinul este unul. continuă pe B1

Unicornul romnesc de 3 miliarde de dolari, UiPath, lucreaza si pentru cea mai mare banca din Romnia

Cea mai mare banca din Romania, Banca Transilvania, va utiliza integrat platformele furnizate de UiPath, o companie de automatizari software infiintata in Romania, evaluata acum la 3 miliarde de dolari, si de startupul romanesc Druid, infiintat anul acesta.

Cea mai mare schioare din istorie se retrage

Cea mai galonata schioare din istorie, americanca Lindsey Vonn si-a anuntat in mod oficial retragerea la finalul sezonului 2018/19, scrie Eurosport. ro. Vonn are nu mai putin de 82 de victorii in Cupa Mondiala.

Proiect PSD: Concediu platit pentru divortati

Deputatul PSD Georgian Pop a depus un proiect de lege, la Senat, potrivit caruia persoanele care divorteaza sa primeasca, la cerere, trei zile de concediu platit, pentru ca trec prin trauma desfacerii.

Ponta, despre cresterea pensiilor:E cea mai ticaloasa minciuna.Daca sunt bani, sa-i dea acum, nu in 2021 dupa ce obliga oamenii sa ii mai voteze o data

Fostul premier Victor Ponta a vorbit joi, intr-o conferinta de presa, despre proiectul de crestere a pensiilor propus de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spunand ca este cea mai ticaloasa minciuna si un gest foarte cinic. Acesta a explicat ca daca nu exista bani pentru maririle pensiilor acum, nu vor exista nici in 2021 si a declarat ca PSD promite o crestere numai cu conditia unui vot viitor.

Cea mai timpurie ortografie ebraica a cuvntului ,,Ierusalim a fost descoperita de arheologi

O inscriptie unica in piatra, datand din secolul I d. Hr, cu cea mai timpurie ortografie complet ebraica a cuvantului Ierusalim, a fost prezentata marti la o conferinta de presa de catre Autoritatea Israeliana pentru Antichitati AIA) si Muzeul Israelului, informeaza Xinhua, citat de Agerpres.

VIDEO INTERVIU Eric Enache, vicecampion european de karting, cea mai mare performanta din motorsportul romnesc / Un sport dur cu bugete de pna la 200 de mii de euro pe an / De ce nu vom avea prea curnd un romn n Formula 1

Alexander Wurz, fostul mare pilot de F1, vine pentru fiul sau cu tirul de logistica la competitii. Noi mergem si ne punem un cort acolo si tot i-am batut. Erik Enache a devenit la doar 9 ani vicecampion european la karting, cea mai buna performanta din motorsportul romanesc din ultimii ani. Mihai Muncean a terminat pe locul 8. Ambii sunt antrenati de pilotul Catalin Tutuian, fost la randul lui vicecampion european de karting si primul roman ajuns in Formula Renault. Despre cum ajungi la karting, ce bugete presupune performanta in acest sport, care sunt copiii marilor piloti de F1 care concureaza cu baietii nostri, care sunt etapele pe care le parcurge un pilot spre varful automobilismului si de ce e mult prea devreme ca sa speram a avea un pilot in Formula 1, in interviul pe care vi-l prezentam azi.

Ponta, despre cresterea pensiilor: Mi se pare cea mai ticaloasa minciuna

Proiectul de lege privind cresterea pensiilor este cea mai ticaloasa minciuna, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, la Tulcea, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, relateaza Agerpres.

Cea mai buna schioare din toate timpurile se retrage la finalul sezonului

Americanca Lindsey Vonn, considerata cea mai buna schioare din toate timpurile, a anuntat ca se va retrage la finalul sezonului 2018/2019, informeaza Reuters. Sportiva detine recordul de victorii in Cupa.

Melania Trump, cea mai hartuita persoana din lume pe internet. Dezvaluirile Primei Doamne de la Casa Alba

Melania Trump, sotia presedintelui SUA Donald Trump, a declarat ca se considera cea mai hartuita persoana din lume, in mediul online, judecand dupa ce vorbesc oamenii despre mine. Aceasta a.

Dacia Duster, desemnata cea mai buna masina, dar nu in Romania

Dacia Duster a reusit sa se afirme drept cea mai buna masina, doar ca titlul nu a fost obtinut in Romania, asa cum ai fi sperat. Noul model de Dacia Duster a fost preferatul jurnalistilor,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )