Libnet.ro
UNICEF

11:30

Premiera in Romania: Facebook a activat safety check dupa furtuna din vestul tarii

Antena3 Antena3,
 Premiera in Romania: Facebook a activat safety check dupa furtuna din vestul tarii

Facebook a activat, pentru prima oara, functia de safety check pentru cei din mai multe orase aflate in vestul tarii. Utilizatorii pot confirma ca sunt in siguranta si pot oferi. continuă pe Antena3

Zeci de romani au luat in deradere functia Safety Check a Facebook, gandita pentru ajutarea celor afectati de dezastre naturale sau atentate teroriste

Functia Safety Check a Facebook a fost activata in premiera si pentru Romania dupa furtunile catastrofale ce au avut loc duminica in vestul tarii, insa zeci de romani au preferat sa faca glume, in loc sa vina cu propuneri concrete de ajutor. De la cei care ofereau apa sfintita de prune, pana la cei care spuneau ca vor afectiunea unui milion de euro, glumele nu au contenit. Facebook a reactionat insa repede si a curatat spam-ul de pe grup.

Implementarea sistemului ALERT - prima masura luata dupa furtuna ce a devastat vestul tarii

Guvernantii iau primele masuri dupa furtuna care a facut prapad in vestul tarii. Grupul intrunit de urgenta la Palatul Victoria a decis sa implementeze sistemul ALERT. Acesta va.

Tudose, declaratie scandaloasa dupa furtuna devastatoare din vest: Ce sa facem? Sa dam o lege sa nu mai bata vantul?

Declaratii halucinante dupa furtuna care a maturat vestul tarii din partea sefului de la Palatul Victoria! Dupa urgie, luam masuri, avem bani pentru calamitati, a dat asigurari Mihai Tudose, dupa care.

Tudose, declaratie scandaloasa dupa furtuna devastatoare din vest: Ce sa facem? Sa dam o lege sa nu mai bata vantul?

Declaratii halucinante dupa furtuna care a maturat vestul tarii din partea sefului de la Palatul Victoria! Dupa urgie, luam masuri, avem bani pentru calamitati, a dat asigurari Mihai Tudose, dupa care.

Dacian Ciolos, mesaj dur catre Guvern, dupa furtuna din Timisoara

Dacian Ciolos a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care critica autoritatile pentru proasta pregatire in cazul furtunei care a dus la moartea a 8 oameni. Iata ce a scris fostul sef de.

USR si Dacian Ciolos cer implementarea unui sistem de alertare a populatiei, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Fostul premier si fondatorul platformei Romania 100, Dacian Ciolos, a afirmat, luni, ca sistemele de avertizare si informare a populatiei nu au functionat, astfel ca opt persoane au murit si 137 au fost ranite, in urma furtunii din vestul tarii.

Apelul Patriarhiei Romane dupa furtuna devastatoare: Patriarhia Romana ii indeamna pe toti credinciosii la rugaciune si solidaritate exprimata inclusiv prin sprijin material

Patriarhia Romana a facut luni un apel la solidaritate cu oamenii afectati de furtuna de duminica din judetele Timis, Arad si Bistrita-Nasaud, indemnand clerul si credinciosii la ajutorarea.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor celor afectati de furtuna violenta din vestul tarii. Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in.

Ministerul Energiei: Aproape 500.000 de clienti au ramas fara electricitate, dupa furtuna de duminica. Au fost reconectati la retea jumatate dintre acestia

Aproape 500. 000 de clienti nu beneficiau de alimentare cu electricitate, duminica seara, ca urmare a furtunii violente din vestul si nordul Romaniei, informeaza Ministerul Energiei. Dupa interventiile echipelor operative, numarul clientilor nealimentati cu energie s-a redus la circa 263. 000, pana luni, la pranz.

Insulele din Caraibe asteapta un nou uragan, la zece zile dupa furtuna Irma

Insulele Guadalupe se pregatesc pentru o alerta ciclonica rosie in asteptarea uraganului Maria, care ar urma sa loveasca Marea Caraibelor luni, dupa ora locala 12 19 ora Romaniei).

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )