Libnet.ro
UNICEF

07:30

Premierea elevilor de exceptie din Vaslui. Mesajul unei absolvente de 10: Succesul sta in libertatea de a ne lasa mintile sa creada ca orice este realizabil

Adevărul Adevărul,
Premierea elevilor de exceptie din Vaslui. Mesajul unei absolvente de 10: Succesul sta in libertatea de a ne lasa mintile sa creada ca orice este realizabil

Considerati mandria scolilor vasluiene, absolventii de gimnaziu si de liceu, care au obtinute media 10 la examenele nationale, au fost premiati in cadrul unei festivitati organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, luat prin surprindere de intrebarea unei absolvente de liceu: Excede sfera preocuparilor mele concrete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost luat prin surpindere de intrebarea unei tinere, in cadrul unei conferinte organizate de Liga Studentilor Romani din Strainatate. Tanara care a precizat ca a terminat.

Mihai este politist intr-o comuna din Vaslui. Dar omul legii ascunde un secret de-a dreptul rusinos. Nu se poate abtine. Chiar si sotia l-a parasit

Mihai este politist in comuna Ciocani, din judetul Vaslui. Doar ca omul legii ascunde un viciu, care ii creaza doar probleme. Dar nu se poate abtine. Mai precis, barbatul este dependent de jocurile de noroc.

Un barbat din Vaslui a fost arestat pentru proxenetism

Un barbat de 44 de ani din Barlad a fost arestat preventiv pentru savarsirea infractiunii de proxenetism. Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Barlad au reusit probarea activitatii.

Fratele si tatal unui primar din Vaslui au un magazin ce le merge de minune. Doi adolescenti insa au venit pusi pe scandal, iar atunci cei doi au vrut sa le aplice o corectie. Incidentul a luat o intorsatura cu totul neasteptata!

Tatal si fratele primarului comunei Botesti au ajuns la spital, duminica seara, dupa ce au primit o bataie sora cu moartea de la doi pustani din comuna. Totul a pornit dupa ce agresorii au venit la magazinul pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )