Libnet.ro
UNICEF

09:45

Premierul Dancila, despre demisia lui Negrescu: A fost dorinta dansului, nu i s-au taiat atributii

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila, despre demisia lui Negrescu: A fost dorinta dansului, nu i s-au taiat atributii

Premierul Viorica Dancila a afirmat, marti, ca demisia lui Victor Negrescu din functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene a fost dorinta acestuia, ea subliniind ca nu i-a fost taiata nicio atributie af. continuă pe Antena3

Ghinea, despre demisia ministrului Negrescu: Se ocupa Dancila de presedintia Consiliului UE. Reteta dezastrului este acum completa

Cristian Ghinea USR) afirma ca dezastrul in ceea ce priveste preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE este complet dupa ce ministrul care gestiona acest eveniment, Victor Negrescu, si-a dat brusc demisia.

Barna, despre demisia lui Negrescu: Sa ti abandonezi tara ca sa nu fii tras la raspundere este de neiertat

Presedintele USR, Dan Barna, a scris duminica pe Facebook ca demisia lui Victor Negrescu din functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene este de neiertat, acuzandu-l pe acesta ca isi abandoneaza tara doar pentru ca nu vrea sa fie tras la raspundere.

Teodorovici, despre demisia lui Negrescu: Arata clar imaturitate politica. Un astfel de rol ar fi trebuit sa fie o onoare. Orgoliile sunt nejustificare

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a confirmat si el demisia ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, catalogand gestul acestuia drept unul nejustificat si de neinteles. Teodorovici a declarat ca nu au existat tensiuni in sedinta de Guvern, dar ca si daca ar fi fost, a-ti depune mandatul cu un rol atat de important pentru Romania arata imaturitate politica.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila are deja propunerea de nominalizare a unui nou ministru la Afacerile Europene. Demisia lui Negrescu, foarte ciudata (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca premierul Viorica Dancila are deja un inlocuitor pentru Victor Negrescu la conducerea Ministerului pentru Afacerile Europene. Doamna prim-ministru are deja.

Eugen Tomac: Demisia ministrului Negrescu demonstreaza ca Guvernul Dancila nu e pregatit sa preia Presedintia UE. Sa depunem odata motiunea de cenzura!

Demisia lui Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, demonstreaza ca Guvernul Dancila nu este pregatit sa preia Presedintia rotativa a UE, sustine presedintele PMP. Eugen Tomac le cere din.

Teodorovici, despre demisia lui Victor Negrescu: Decizia poate fi si o dovada de imaturitate din punct de vedere politic

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, l-a criticat sambata, la Digi24, pe fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, spunand ca demisia acestuia, cu mai putin de doua luni de preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, poate fi si o dovada de imaturitate din punct de vedere politic.

Demisia lui Negrescu, alt mesaj defectuos trimis Bruxelles-ului

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Victor Negrescu este unul dintre putinii actuali ministri chiar pregatit pentru functia sa, cu bune conexiuni pe plan european si unul dintre ultimii adevarati social-democrati din conducerea actuala a PSD, astfel ca plecarea sa nu este decat un alt mesaj defectuos pe care il trimitem Bruxelles-ului, noteaza News. ro.

Premierul Dancila, prima reactie dupa propunerea Finlandei de a inlocui Romania la presedintia UE

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, in exclusivitate, la Sinteza zilei, ca Romania respinge categoric propunerea Finlandei de a prelua presedintia UE in locul nostru. Stire in curs de actualizare .

Premierul Dancila, apel catre Iohannis: il rog sa nu mai iasa cu declaratii care fac rau Romaniei

Viorica Dancila a facut declaratii, marti la sediul PSD. Premierul face un apel la presedintele Iohannis si il roaga sa inceteze cu disputele politice, care fac rau romanilor. Cred cu tarie si am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )