Libnet.ro
UNICEF

14:15

Premierul Dancila: Este exclus sa-mi dau demisia. Pot sa duc guvernarea pana in anul 2020

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila: Este exclus sa-mi dau demisia. Pot sa duc guvernarea pana in anul 2020

Premierul Viorica Dancila a catalogat plangerea penala facuta impotriva sa de presedintele PNL, Ludovic Orban, ca fiind un act deplasat, precizand ca este convinsa ca justitia va gasi ridicola. continuă pe Antena3

Este exclus sa imi dau demisia

Premierul Viorica Dancila a declarat ca plangerea penala pentru inalta tradare depusa impotriva sa de liderul PNL, Ludovic Orban, reprezinta un act deplasat si s-a declarat convinsa ca procurorii vor gasi drept ridicola aceasta sesizare, care este rupta de realitate, informeaza News. ro.

Premierul Dancila, despre Pilonul II de pensii: Nu se va desfiinta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a afirmat luni, in cadrul unei conferinte de presa, la Pilonul II de pensii nu se va desfiinta. Premierul a mai spus ca se va incerca gasirea unor solutii pentru.

Calin Popescu Tariceanu: Premierul Dancila se bucura de toata sustinerea noastra

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Timisoara, ca premierul Viorica Dancila se bucura de toata sustinerea sa si a ALDE, iar gestul liderului PNL, Ludovic Orban va fi catalogat drept o ratacire politica.

Reactii dure de la Iersusalim, dupa plangerea impotriva Vioricai Dancila: Este jignitoare!

Reactii dure de la Ierusalim, dupa plangerea penala facuta de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila. Una dintre aceste reactii a fost prezentata la Exces de putere, de jurnalistul Attila Somfalvi.

CTP recidiveaza cu un atac grobian la persoana: Doamna Dancila este analfabeta functional, la fel ca 40% din elevii romani

In ciuda faptului ca a fost amendat inca de la inceputul mandatului Vioricai Dancila pentru ca a facut o comparatie intre aceasta si un pavian cu mantie, jurnalistul Cristian Tudor Popescu continua direct.

CTP recidiveaza cu un nou atac: Doamna Dancila este ANALFABETA functional

In ciuda faptului ca a fost amendat inca de la inceputul mandatului Vioricai Dancila pentru ca a facut o comparatie intre aceasta si un pavian cu mantie, jurnalistul Cristian Tudor Popescu continua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )