Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premierul Dancila, prima reactie dupa propunerea Finlandei de a inlocui Romania la presedintia UE

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila, prima reactie dupa propunerea Finlandei de a inlocui Romania la presedintia UE

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, in exclusivitate, la Sinteza zilei, ca Romania respinge categoric propunerea Finlandei de a prelua presedintia UE in locul nostru. Stire in curs de actualizare . continuă pe Antena3

Mitica Dragomir, prima reactie dupa achitare: Nu ma bucur! Plang

Prima reactie a fostului sef al LPF Dumitru Dragomir, dupa ce magistratii au decis sa il achite in dosarul in care fusese condamnat pentru spalare de bani. Nu ma bucur deloc, domnisoara. Pentru ca am.

Procurorul general, Augustin Lazar, prima reactie dupa prezentarea raportului MCV: Punctul de vedere al Comisiei Europene, similar cu pozitia Ministerului Public

Conducerea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a luat act de concluziile si recomandarile cuprinse in Raportul MCV, facut public marti. in acest sens, se constata ca.

Augustin Lazar, prima reactie dupa prezentarea raportului MCV: Punctul de vedere al CE este similar cu pozitia Ministerului Public

Conducerea Parchetului General anunta ca a luat act de recomandarile Comisiei Europene, din raportul MCV, mentionand ca punctul de vedere al comisiei este similar cu cel al institutiei condusa de Augustin.

Tudorel Toader, PRIMA REACTIE dupa publicarea RAPORTULUI MCV: Sunt foarte multi care cred ca le stiu pe toate

Ministrul Justitiei,Tudorel Toader, a declarat, marti, ca nu isi poate exprima un punct de vedere cu privire la rezolutia critica la adresa Romaniei adoptata de Parlamentul European, pentru ca nu a.

Premierul Dancila, despre demisia lui Negrescu: A fost dorinta dansului, nu i s-au taiat atributii

Premierul Viorica Dancila a afirmat, marti, ca demisia lui Victor Negrescu din functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene a fost dorinta acestuia, ea subliniind ca nu i-a fost taiata nicio atributie af.

Premierul Dancila, apel catre Iohannis: il rog sa nu mai iasa cu declaratii care fac rau Romaniei

Viorica Dancila a facut declaratii, marti la sediul PSD. Premierul face un apel la presedintele Iohannis si il roaga sa inceteze cu disputele politice, care fac rau romanilor. Cred cu tarie si am.

Comisia Europeana, reactie dupa ce autoritatile romne au cerut ca Rise Project sa-si dezvaluie sursele: A folosi GDPR mpotriva dreptului la informare ar reprezenta un abuz clar

Protectia datelor trebuie sa fie in echilibru cu libertatea de exprimare si de informare, a reactionat COmisia Europeana dupa ce jurnalistii de la Rise Project au anuntat, joi, ca au primit o notificare de la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in care li se solicita divulgarea surselor in cazul anchetei TeleormanLeaks.

Sedinta TENSIONATA: Dragnea si Tariceanu, prima sedinta dupa ce DNA a cerut inceperea urmaririi penale pe numele liderului ALDE

Sedinta tensionata in coalitia de guvernare. Liviu Dragnea se intalneste cu Calin Popescu Tariceanu, prima dintre cei doi dupa ce DNA a cerut inceperea urmaririi penale pe numele liderului ALDE. Cei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )