Libnet.ro
UNICEF

14:45

Premierul, in direct pe B1 TV. Ludovic Orban: Ne-am luptat cu un intreg sistem de putere construit in jurul acestor baroni rosii si in jurul acestui tip de primari ai PSD. A fost o batalie de o dificultate extrema, iar cea de la Bucuresti a fost epica

B1 B1,
Premierul, in direct pe B1 TV. Ludovic Orban: Ne-am luptat cu un intreg sistem de putere construit in jurul acestor baroni rosii si in jurul acestui tip de primari ai PSD. A fost o batalie de o dificultate extrema, iar cea de la Bucuresti a fost epica

Prim-ministrul Romaniei si totodata liderul PNL, Ludovic Orban, a venit in studioul B1 TV, marti seara, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a vorbit despre rezultatul alegerilor locale din. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale. Premierul ar fi incalcat legea

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale, dupa ce premierul ar fi participat la intalniri electorale, sambata, in Giurgiu si Dambovita, dupa ce campania electorala a luat sfarsit. Niciodata in Romania nu s-a intamplat asa ceva, a spus Ciolacu.

Ludovic Orban, dans fenomenal la un bal in Focsani. Premierul a rupt ringul de dans

Un clip video filmat la sfarsitul lunii ianuarie, intr-un restaurant din Focsani, arata un nou dans fenomenal al premierului Ludovic Orban. in imagini se poate observa cum premierul a rupt ringul de dans, eclipsandu-i pe ceilalti petrecareti liberali.

LUDOVIC ORBAN: Ziua pentru constientizarea risipei alimentare provoaca la gasirea solutiilor pentru restabilirea echilibrului

Ziua internationala de constientizare asupra risipei alimentare semnaleaza un aspect anormal al raportarii la alimente din partea unui numar semnificativ de oameni, dar provoaca, totodata, la gasirea de solutii in vederea restabilirii echilibrului, a transmis, astazi, premierul Ludovic Orban.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

Ludovic Orban: in Romania nu sunt bani ca sa cresti pensiile cu 40%. Este cinism si ticalosie sa-ti bati joc de oamenii in varsta

Premierul Ludovic Orban a vorbit in emisiunea de marti seara Dosar de Politician de pe B1 TV, despre modificarile aduse de PSD la Ordonanta de rectificare bugetara, inainte de alegerile locale. Liderul.

Ludovic Orban, dupa decizia CCR: Daca Parlamentul nu poate stabili data alegerilor, ca nu vin parlamentarii la cvorum si nu se poate adopta legea, ei nu raspund. Si raman in functie. Ce faci? (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca i se pare stranie si ciudata decizia Curtii Constitutionale de a da Parlamentului dreptul sa stabileasca data alegerilor legislative. Orban a.

Ludovic Orban: Nicusor Dan era deja profilat pe aceastapozitiede Primar General. Lumea care avea incredere inel. Mi s-a parut sica are si vointade a castiga (VIDEO)

Ludovic Orban a vorbit marti seara, in platoul B1 TV despre sustinerea pe care i-a oferit-o in campania electorala candidatului la Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Premierul a declarat ca era aproape.

Ludovic Orban: Capitala are datorii vizibile de 4 miliarde. Cine stie cate mai sunt ascunse. Nicusor Dan trebuie sa faca o evaluare, ca situatia e extrema (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca prima grija a lui Nicusor Dan, dupa ce-si va incepe mandatul de Primar General, va fi sa evalueze situatia cheltuielilor si a datoriilor.

Klaus Iohannis se intalneste miercuri la Cotroceni cu ministrul Justitiei si Ludovic Orban. Catalin Predoiu va anunta modificarile la Legile Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni o intalnire cu ministrul Justitiei Catalin Predoiu si premierul Ludovic Orban, transmite Administratia Prezidentiala. Catalin Predoiu va anunta tot miercuri, de la ora 19. 00, modificarile propuse la Legile Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )