Libnet.ro
UNICEF

23:00

Premierul interimar Mihai Fifor a semnat demiterea sefului Politiei Romane, chestorul Bogdan Despescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premierul interimar Mihai Fifor a semnat demiterea sefului Politiei Romane, chestorul Bogdan Despescu

Premierul interimar Mihai Fifor a semnat demiterea sefului Politiei Romane, chestorul Bogdan Despescu, si numirea pe o perioada de sase luni in aceasta functie a chestorului Catalin Ionita, directorul DGA din cadrul MAI, potrivit Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Premierul interimar Mihai Fifor va conduce miercuri o sedinta de Guvern

Premierul interimar Mihai Fifor va conduce miercuri, de la ora 13. 00, o sedinta de Guvern. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis l-a numit marti pe Mihai Fifor in functia de premier interimar.

Premierul interimar Mihai Fifor l-a demis pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu/ In locul sau a fost numit Alexandru Catalin Ionita

Premierul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat miercuri decizia de eliberare a lui Bogdan Despescu din functia de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane, cu rang de secretar de stat. De asemenea, premierul interimar a semnat decizia de imputernicire, pentru o perioada de sase luni, in functia de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane, cu rang de secretar de stat, a lui Alexandru-Catalin Ionita.

Prima sedinta de Guvern condusa de premierul interimar Mihai Fifor, de la ora 13.00

Mihai Fifor va conduce miercuri prima sedinta de Guvern in calitate de premier interimar, desemnat cu o zi in urma de catre presedintele Klaus Iohannis, dupa demisia lui Mihai Tudose, caruia PSD i-a.

Surse: Cand va avea loc prima sedinta de Guvern condusa de premierul interimar Mihai Fifor

Mihai Fifor va conduce miercuri, ca premier interimar, prima sedinta de Guvern de dupa demisia lui Mihai Tudose, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres. Aceasta va avea loc la ora.

PLECARI din Guvern! Marii absenti de la sedinta condusa de premierul interimar Mihai Fifor (VIDEO)

Mihai Fifor a condus, miercuri, prima sedinta de Guvern in calitate de premier interimar. De la sedinta au lipsit insa trnume importante: vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor,.

Premierul interimar, in vizita la MAI. Ce a spus Mihai Fifor, despre eventuala demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu

Premierul interimar, Mihai Fifor, se afla in aceste momente la Ministerul de Interne. intrebat daca a venit sa clarifice situatia sefului politiei, Fifor a sustinut ca se afla aici din cauza codului.

Mihai Fifor, intalnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anuntat cand va lua o decizie in urma scandalului din Politie

Premierul interimar Mihai Fifor a avut marti seara o intalnire cu Carmen Dan, la Ministerul Afacerilor Interne, in cadrul careia au discutat despre problema sefului Politiei, Bogdan Despescu,.

Premierul interimar, la Ministerul de Interne

Premierul interimar, Mihai Fifor, se afla in aceste momente la Ministerul de Interne. intrebat daca a venit sa clarifice situatia sefului politiei, Fifor a sustinut ca se afla aici din cauza codului.

Premierul interimar Fifor: Sunt 23 de judete sub avertizare de cod galben de ninsori si intensificari de vant/ Incercati sa nu avem niciun fel de problema

In momentul de fata sunt 23 de judete care se afla sub avertizare de cod galben de ninsori si de intensificari de vant, a anuntat premierul interimar Mihai Fifor la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului. Fifor a cerut ministrilor sa fie atenti si sa incerce sa nu avem niciun fel de problema.

Prima sedinta de Guvern condusa de Mihai Fifor, miercuri de la ora 13.00

Prima sedinta de Guvern condusa de prim-ministrul interimar Mihai Fifor va avea loc miercuri, de la ora 13,00, au declarat surse oficiale pentru AGERPRES. Premierul interimar Mihai Fifor a venit marti la.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )