Libnet.ro
UNICEF

21:45

Premierul Japoniei, primit de Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei: Vor fi cooperari sectoriale in toate domenile!

Antena3 Antena3,
Premierul Japoniei, primit de Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei: Vor fi cooperari sectoriale in toate domenile!

Premierul japonez a ajuns la Palatul Cotroceni, unde este intampinat de Klaus Iohannis. Shinzo Abe a fost pus intr-o situatie neplacuta. Initial, i se programase o ceremonie cu fast la Palatul. continuă pe Antena3

Premierul Japoniei, primit de Klaus Iohannis

Premierul japonez a ajuns la Palatul Cotroceni, unde este intampinat de Klaus Iohannis. Shinzo Abe a fost pus intr-o situatie neplacuta. Initial, i se programase o ceremonie cu fast la Palatul.

Premierul Japoniei, anunt-surpriza pentru toti romanii

Premierul Shinzo Abe, carese afla intr-o vizita oficiala in Romania, a fost primit de Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Cei doi oficiali au facut declaratii legate de legaturile.

PSD este din nou la mana lui Klaus Iohannis. Ce spunea presedintele despre nominalizarea unui al treilea premier PSD

PSD este din nou la mana lui Klaus Iohannis. Presedintele declara ca daca social democratii nu sunt in stare sa guverneze, nu va mai numi un alt premier de la PSD. Daca si acest Guvern ar.

Lider PSD, ipoteza inedita: Tensiunile din PSD, cauzate de Klaus Iohannis

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a lasat sa se inteleaga ca presedintele Klaus Iohannis ar fi vinovat pentru tensiunile din PSD. Cauza? Este foarte limpede ca anul viitor se.

Moment istoric la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul japonez Shinzo Abe (FOTO, VIDEO)

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a fost primit marti la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Liderul nipon se afla in vizita oficiala la Bucuresti, aceasta fiind prima vizita a unui premier.

Premierul Japoniei nu mai merge la Guvern/ Vicepremierul Paul Stanescu va primi doar o delegatie economica din Japonia

Demisia lui Mihai Tudose a dus la schimbarea planurilor prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti. Acesta nu se va mai duce la Guvern, asa cum era programat, ci doar la Palatul Cotroceni, pentru intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis. Astfel, la Palatul Victoria va fi primita doar o delegatie economica din Japonia, de catre Paul Stanescu, vicepremier.

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor premier-interimar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa la ora 12. Anuntul apare in contextul in care PSD isi schimba pentru a doua oara premierul intr-un singur an,.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 12.30

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa la ora 12. Anuntul apare in contextul in care PSD isi schimba pentru a doua oara premierul intr-un singur an,.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea prin care presedintele Romaniei e scos din procedura de numire a sefului ANCOM

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, luni, la Curtea Constitutionala, modificarea prevederilor din Ordonanta privind infiintarea ANCOM, afirmand ca nu respecta principiul bicameralismului, dar si ca prevede numeroase incalcari ale dreptului european, fiind neconstitutionala in ansamblul sau. Prin noua lege presedintele este scos din procedura de numire a sefului ANCOM.

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa desemneze un premier interimar, dintre membrii guvernului, dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca nu asigura interimatul (Constitutie)

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, dupa demisia din functie, ca nu va asigura interimatul la conducerea guvernului, astfel incat, potrivit prevederilor din Constitutie, presedintele Klaus Iohannis trebuie acum sa desemneze un alt membru al guvernului ca prim ministru interimar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )