Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ludovic Orban, o noua intalnire cu reprezentantii HoReCa

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban, o noua intalnire cu reprezentantii HoReCa

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va avea miercuri o noua intalnire cu reprezentantii sectorului HoReCa, unul dintre cele mai afectate de criza COVID-19. Ludovic Orban, o noua intalnire cu. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Sistemul de sanatate va beneficia in urmatorii ani de o investitie de aproape de 7,5 miliarde euro

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urmatorii ani sistemul de sanatate va beneficia de o alocare totala de aproape 7,5 miliarde de euro, bani proveniti din finantari europene.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul de sanatate va beneficia in urmatorii ani de o investitie de aproape 7,5 miliarde euro

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urmatorii ani sistemul de sanatate va beneficia de o alocare totala de aproape 7,5 miliarde de euro, bani proveniti din finantari europene.

LUDOVIC ORBAN: Somam PSD sa inceteze atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis

PNL someaza PSD sa inceteze atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a declarat, astazi, liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim carantinarea Bucurestiului, dar exista o metodologie

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca nu se doreste carantinarea Capitalei, adaugand ca exista o metodologie pentru luarea unei astfel de decizii, pe baza practicilor la nivel mondial.

Discutii la Guvern cu reprezentantii HoReCa, despre schema de ajutor pentru compensarea pierderilor Ludovic Orban, favorabil prelungirii cu 6 luni a aplicarii somajului tehnic

Premierul Ludovic Orban si ministrul Economiei, Virgil Popescu, s-au intalnit, miercuri, cu reprezentantii sectorului HoReCa. Seful Guvernului s-a aratat favorabil prelungirii cu sase luni a somajului tehnic.

iPS Teodosie, scrisoare deschisa catre Ludovic Orban: Niciodata drepturile credinciosilor ortodocsi si ale clericilor de a se ruga nu au fost atat de mult batjocorite

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul Teodosie, a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa catre Guvernul Romaniei si catre premierul Ludovic Orban in care declara ca niciodata drepturile.

Ludovic Orban anunta ca Planul National de Recuperare si Rezilienta va fi publicat pana saptamana viitoare: Asteptam orice propunere de imbunatatire din partea societatii civile

Planul National de Recuperare si Rezilienta va fi facut public, cel mai probabil, saptamana viitoare. Anuntul a fost facut, marti, de premierul Ludovic Orban care a precizat ca documentul va fi pus in.

Ludovic Orban: incercam sa fim atenti la toate nevoile si obiectivele organizatiilor de tineret. Am instituit, cred ca pentru prima oara, granturi pentru firme detinute de studenti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, la reuniunea Consiliului National pentru Tineret, ca Guvernul pe care il conduce incearca sa fie atent la toate nevoile, aspiratiile, obiectivele pe care le au.

Ludovic Orban: Salariul minim brut garantat in plata pentru 2021 va fi majorat in functie de evolutia economiei. Obiectivul nostru e sa nu fie afectate locurile de munca

Premierul Ludovic Orban a sustinut, marti, ca salariul minim brut pe tara garantat in plata pentru anul 2021 va fi majorat in functie de evolutia economiei. Afirmatia a fost facuta la intalnirea in.

Ludovic Orban critica Ungaria si Polonia in presa internationala

Premierul Ludovic Orban i-a criticat pe omologii sai din Ungarria si Polonia pentru blocarea bugetului si a fondului pentru redresare dupa pandemia de coronavirus ale Uniunii Europene, avertizand ca pozitia lor pune in pericol asistenta economica de care continentul are o atat de mare nevoie, relateaza Financial Times.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )