Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Maia Sandu, despre o eventuala candidatura la presedintia Republicii Moldova: Chiar nu ma intereseaza la moment functia Socialistii actualului presedinte fac parte din coalitia de guvernamant

B1 B1,
Premierul Maia Sandu, despre o eventuala candidatura la presedintia Republicii Moldova: Chiar nu ma intereseaza la moment functia Socialistii actualului presedinte fac parte din coalitia de guvernamant

Premierul moldovean Maia Sandu a vorbit deschis despre posibilitatea de a candida la presedintia Republicii Moldova. Desi spune ca nu a exclus categoric niciodata aceasta ipoteza, copresedintele blocului ACUM. continuă pe B1

Maia Sandu, despre o vizita la Moscova

Premierul moldovean Maia Sandu a declarat, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca - deocamdata - .

Maia Sandu: As vrea ca aceasta guvernare sa se tina macar un an

Premierul Maia Sandu considera ca in Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, dar nu e sigura de data acestora. intr-uninterviupentru Radio Svoboda din Ucraina, premierul a remarcat ca este nevoie de timp pentru curatarea institutiilor statului si reformarea sistemului pe interior, fapt care ar putea dura mai multe luni. As vrea ca aceasta guvernare sa se tina macar un an, a spus Maia Sandu, transmite IPN.

Maia Sandu, la Berlin: Ne propunem sa schimbam Moldova pentru a putea fi acceptata in UE

Nu doar vom spune ca suntem europeni. Ce ne propunem noi este sa schimbam Moldova din interior pentru a putea fi acceptati in Uniunea Europeana drept un membru de incredere, cu institutii democratice functionale, a declarat premierul Maia Sandu la conferinta de presa pe care a sustinut-o astazi, 16 iulie, la Berlin, alaturi cancelarul german, Angela Merkel, transmite IPN.

Maia Sandu: Am reusit sa deblocam finantarea externa si de-acum avem de muncit si mai mult

Maia Sandu a felicitat institutiile statului care au reusit sa convinga Comisia Europeana, Uniunea Europeana sa deburseze primele 14,54 milioane de euro, astfel fiind deblocata finantarea externa pentru Republica Moldova.

VIDEO Merkel a asistat din nou asezata pe scaun, alaturi de Maia Sandu, la intonarea imnurilor Germaniei si Moldovei

Angela Merkel a ales din nou sa asiste asezata pe scaun intonarea imnurilor nationale, in cadrul primirii premierului moldovean Maia Sandu la Berlin, dupa mai multe episoade de tremurat care au ridicat semne de intrebare legate de starea sa de sanatate, scrie AFP.

Interdictia lui George Simion este mentinuta de guvernul Maia Sandu-Andrei Nastase.

Am incercat saptamana trecuta, impreuna cu George Simion, sa trecem granita nedreapta de pe Prut. Nu am reusit, desi am sperat ca ceva s-a schimbat la Chisinau. Doar am sperat, nu am si crezut: guvernul Maia Sandu continua campania de represiune impotriva unionistilor si initiata de regimul Plahotniuc.

Saakashvili: Mi s-a propus anterior sa devin prim-ministrul Republicii Moldova

Ex-presedintele Georgiei Mihail Saakashvili a declarat ca nu intentioneaza sa vina in Republica Moldova pentru a contribui la reformarea justitiei de la Chisinau, dupa ce premierul Maia Sandu a lansat discutii in acest sens cu un grup de experti din fosta echipa prezidentiala a lui Saakashvili.

Maia Sandusolicita Consiliului Superior al Magistraturii sa selecteze persoane integre si necompromise in calitate de judecatori ai Curtii Constitutionale

Premierul Maia Sandu a solicitat marti, 16 iulie, Consiliului Superior al Magistraturii sa selecteze exclusiv persoane integre si necompromise in calitate de judecatori ai Curtii Constitutionale.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )