Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premierul Mihai Tudose a discutat cu reprezentantii Rheinmetall despre dezvoltarea colaborarii in productia de tehnologie militara

Hotnews Hotnews,
 Premierul Mihai Tudose a discutat cu reprezentantii Rheinmetall despre dezvoltarea colaborarii in productia de tehnologie militara

Premierul Mihai Tudose a discutat luni, la Palatul Victoria, cu reprezentantii companiei germane de tehnologie militara Rheinmetall, despre posibilitatile de transfer de tehnologie si know-how in Romania, avand in vedere necesarul de inzestrare al armatei romane, cat si interesul comun pentru politica de securitate, ca partenere in cadrul Aliantei Nord-Atlantice si al Uniunii Europene, informeaza Guvernul. continuă pe Hotnews

Premierul Mihai Tudose se deplaseaza in zonele afectate de furtuna si va coordona Comandamentul pentru Situatii de Urgenta

Premierul Mihai Tudose se va deplasa luni in zonele din vestul tarii afectate de fenomenele meteorologice extreme, unde va avea discutii cu reprezentantii autoritatilor locale si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, in scopul evaluarii situatiei din teren si identificarii celor mai rapide masuri de interventie si de sprijin pentru persoanele si comunitatile afectate. In jurul orei 15. 00, prim-ministrul va coordona Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, informeaza Guvernul.

Premierul Mihai Tudose a vizitat ranitii de la Spitalul Judetean din Timisoara. Doi copii se afla in stare grava la ATI

Premierul Mihai Tudose vizitat sectia de Neurochirurgie a Spitalului Judetean din Timisoara, unde se afla internati mai multi pacienti, in urma traumatismelor suferite in cursul furtunii de duminica.

Premierul Mihai Tudose, prima reactie dupa urgia din vestul tarii

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie la Antena 3, dupa urgia din vestul tarii. A fost o urgie, transmit si eu sincere condoleante. Din punct de vedere guvernamental e celula de criza la Minist.

Noi numiri facute de premierul Mihai Tudose

Petrica-Lucian Foca a fost numit consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Decizia a fost publicata vineri in.

Guvern: S-a decis infiintarea unui grup de lucru pentru Situatii de Urgenta si STS

Premierul Mihai Tudose a hotarat, alaturi de reprezentantii operatorilor de telefonie mobila si ANCOM, infiintarea unui grup de lucru format din reprezentantii operatorilor de telefonie mobila, reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si STS, informeaza Guvernul.

Mihai Tudose: Celula de criza la nivelul Ministerului de Interne. Toata lumea este in alerta. Avem bani pentru calamitati, vom ajuta comunitatile

Premierul Mihai Tudose a declarat duminica seara, la Antena 3, ca s-a constituit celula de criza la nivelul Ministerului de Interne, toata lumea fiind in alerta, atat pentru a acorda ajutor persoanelor ranite, cat si pentru a inlatura efectele furtunilor, citeaza News. ro. Premierul a aprecizat ca valoarea pabubelor va fi insemnata, anuntand ca exista bani in buget pentru calamitati, comunitatile afectete urmand a fi ajutate.

Mihai Tudose ramane in Timis: Astept dosarele emise de autoritati in baza carora acordam prima transa de ajutor

Premierul Mihai Tudose a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca isi va continua si marti deplasarea de lucru in Timis, judet sever afectat de furtuna de duminica din vestul tarii, adaugand ca va pleca din zona cand autoritatile locale vor finaliza dosarele de evaluare a pagubelor care vor sta la baza intocmirii hotararilor de guvern prin care se va acorda prima transa de ajutoare.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica o firma privata pentru problema la alimentarea cu energie electrica

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica ENEL: ingrozitori! (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

Mihai Tudose, dupa furtuna din vestul tarii: Toata lumea s-a mobilizat exemplar, mai putin Enel

Premierul Mihai Tudose a laudat, luni, modul in care Ministerul de Interne a gestionat situatia din vestul tarii, ca urmare a furtunii in urma caruia opt persoane au murit si 137 au fost ranite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )