Libnet.ro
UNICEF

07:46

Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia

ACTUALIZARE Dragnea: Se pare ca am mana proasta. La CExN de maine, eu nu mai fac nicio propunere Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca se pare ca el are mana proasta si, prin urmare, la Comitetul Executiv National CExN) de maine, in care se va stabili nominalizarea de premier a partidului, nu va face nicio propunere. Dragnea a fost intrebat cum garanteaza PSD ca peste 6 luni nu schimba iar Guvernul, Liviu Dragnea a raspuns: Am discutat asta. Se pare ca eu am mana foarte proasta . ) Le-am spus colegilor mei astazi ca eu nu voi face nicio propunere. Prima data, la Sorin Grindeanu, eu am facut propunerea, ei au votat-o. La Tudose am avut o discutie cu fiecare in parte, pe cine ar vede, pe cine n-ar vede sic!). Maine au nu voi face nicio propunere. * ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni seara, la finalul CEX PSD, ca demisioneaza, pentru ca asa a decis partidul. El a spus ca pleaca cu fruntea sus. imi dau demisia in seara asta sau maine dimineata. Domnul vicepresedinte Stanescu preia programul, a anuntat premierul Mihai Tudose, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a durat mai bine de cinci ore. * ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: 30 de presedinti de organizatii PSD au semnat pentru retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose

30 de organizatii judetene ale PSD, dintre care mai mult de jumatate presedinti interimari, au semnat luni la pranz in biroul lui Liviu Dragnea o cerere pentru retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse din partid. Dragnea le-ar fi cerut imperativ celor 30 de presedinti de organizatii sa semneze declaratia. Alte surse din partid au declarat pentru HotNews. ro ca daca ii va fi retras sprijinul politic al PSD la sedinta Comitetului Executiv de azi, Tudose va demisiona.

Premierul Mihai Tudose, despre contractul pentru achizitia de transportoare blindate: E un proiect care a inceput cu o schita pe perete

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, la ceremonia de semnare a contractului pentru achizitionarea a 227 de transportoare blindate si derivate pe platforma PIRANHA 5, ca acesta este un proiect care a inceput in urma cu noua luni in biroul sau cu o schita pe perete numita Picasso, pentru ca doar el si ministrul Apararii, Mihai Fifor, intelegeau ce reprezinta.

Surse: Premierul Mihai Tudose se intalneste in aceasta seara cu sustinatorii sai din PSD inaintea sedintei CEx

Premierul Mihai Tudose se intalneste, duminica, cu membrii PSD care il sustin in disputa cu liderul social-democrat, Liviu Dragnea, inaintea sedintei Comitetului Executiv, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Primul lider PSD care isi exprima sustinerea totala pentru premierul Mihai Tudose

Se impart taberele in PSD! Dupa ce mai multi apropriati ai lui Dragnea au cerut convocarea de urgenta a unui Comitet Executiv pentru a discuta despre scandalul recent dintre premierul Mihai Tudose si mi.

Antena 3, lider de audienta la confruntarea dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne

Confruntarea momentului dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne Carmen Dan este urmarita de romani la Antena 3. Joi, in ziua marii confruntari, Antena 3 a fost lider de audienta in.

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii Ford: Compania va cauta oportunitati pentru a construi si alte produse la Craiova

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit vineri, la Palatul Victoria, cu o delegatie a companiei Ford condusa de vicepresedintele Andrew McCall. Ford isi pastreaza angajamentul de a cauta oportunitati pentru a construi si alte produse la Craiova si pentru a utiliza mai bine capacitatea de productie a fabricii noastre. Este foarte important sa lucram impreuna cu Guvernul Romaniei pentru a ne asigura ca fabrica din Craiova ramane competitiva la nivel global pe masura ce avansam cu planurile noastre din Romania, a declarat Andrew McCall.

Seful Politiei Romane, fata in fata cu premierul Mihai Tudose: Ce se pregateste in razboiul cu Carmen Dan (VIDEO)

Bogdan Despescu, seful Politiei Romane, s-a prezentat vineri la Palatul Victoria pentru o intalnire cu premierul Mihai Tudose. Este a doua din aceasta saptamana, dupa ce si miercuri.

Premierul Mihai Tudose, sustinut de social-democratii din Buzau: Lasati tara sa traiasca, conducatori ai PSD-ului

Filiala PSD Buzau, condusa de vicepremierul Marcel Ciolacu, se declara de partea premierului Mihai Tudose, prin mesaje postate pe Facebook de mai multi reprezentanti ai organizatiei judetene. Social-democratii se reunesc, luni, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), la solicitarea mai multor lideri, care spun ca trebuie transat conflictul izbucnit la varful partidului.

Cazul politistului acuzat de Pedofilie: Seful Politiei Capitalei, Dragos Orlando Nicolae, demisionat / Chestorul Despescu a inaintat raportul solicitat de premierul Mihai Tudose

Seful Politiei Capitalei, Dragos Orlando Nicolae, a demisionat, a demisionat luni din functie, alaturi de adjunctul sau, comisarul sef de politie Stefan Marius Eugen, se arata raportul intocmit de chestorul Bogdan Despescu si inaintat vineri premierului Mihai Tudose. Citeste in documentul atasat raportul chestorului Despescu.

Cazul politistului acuzat de pedofilie: Seful Politiei Capitalei, Dragos Orlando Nicolae, si adjunctul sau au demisionat / Chestorul Despescu a inaintat raportul solicitat de premierul Mihai Tudose

Seful Politiei Capitalei, Dragos Orlando Nicolae, a demisionat luni din functie, alaturi de adjunctul sau, comisarul sef de politie Stefan Marius Eugen, se arata raportul intocmit de chestorul Bogdan Despescu si inaintat vineri premierului Mihai Tudose. Citeste in documentul atasat raportul chestorului Despescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )