Libnet.ro
UNICEF

11:45

Premierul Orban, despre ajutoarele pentru IMM, PFA, ONG: Cel tarziu la 1 octombrie trebuie sa dam drumul

Hotnews Hotnews,
 Premierul Orban, despre ajutoarele pentru IMM, PFA, ONG: Cel tarziu la 1 octombrie trebuie sa dam drumul

Cele 3 masuri de sprijin in valoare totala de 1 miliard de euro urmeaza sa fie deschise esalonat pentru aplicatii, incepand cu masura 1 - microgranturi de 2000 de euro, a declarat, joi seara, in sedinta de guvern, secretarul de stat din Ministerul Economiei Daniela Nicolescu. continuă pe Hotnews

Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM, PFA, ONG: 7 banci, admise ca partenere de implementare

Sapte banci au fost admise ca partenere pentru implementarea celor 3 masuri de ajutoare de stat pentru IMM, ONG, PFA si cabinete medicale, in valoare totala de 1 miliard de euro, pentru redresarea din criza COVID-19, a anuntat, miercuri, Ministerul Economiei.

Ajutoarele pentru PFA, IMM, ONG: Noua forma a procedurii, cu anumite interdictii la achizitii

Ministerul Economiei a publicat joi o noua forma a procedurii pentru Masura 1 - granturi de 2. 000 de euro pentru IMM, PFA, ONG si cabinete medicale individuale, cu unele modificari fata de proiectul initial.

Premierul Orban, despre scandalul drumul cumatrului din Neamt: O furaciune de 80 de milioane de euro

La randul lui, cel vizat de criticile premierului, seful CJ Neamt, a sustinut ca una din cauzele intarzierii finalizariii lucrarilor la DN15, care face legatura cu Ardealul, se datoreaza guvernarii liberale, care a sistat finantarea.

Ludovic Orban, despre construirea unui spital regional in zona Galati-Braila: Proiectul a fost abandonat, dar reluam dezbaterile dupa alegeri

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, intr-o declaratie de presa ca exista o discutie despre ridicarea unui spital regional in zona Galati Braila. Ludovic Orban, despre un.

FLORIN JIANU, CNIPMMR: Achizitia de echipament prin granturile de capital de lucru pentru IMM-uri reprezinta ajutor de investitii mascat

Includerea achizitiei de echipamente si utilaje in cheltuielile eligibile pentru granturile de capital de lucru pentru IMM-uri din proiectul de ajutor financiar de 350 de milioane de euro reprezinta un ajutor de investitii mascat in capital de lucru, a declarat, ieri, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), intr-o conferinta de presa. Jianu a prezentat pozitia celei mai mari asociatii a IMM-urilor cu privire la OUG 130 din 31 iulie 2020, prin care Guvernul reglementeaza conditiile pe baza carora microintreprinderile, intreprinderile mici si cele mijlocii afectate financiar de starea de urgenta sau de starea de alerta pot accesa sprijin financiar nerambursabil, majoritar din fonduri europene.

Oficial din Guvern: Se va elimina pragul de 5.000 de euro de la microgranturile pentru IMM

Guvernul va elimina conditia ca IMM-urile fara angajati pe anul trecut sa fi avut cifra de afaceri de minimum 5. 000 de euro pentru a putea accesa microgranturile de cate 2. 000 de euro prin masura 1 a ajutoarelor de stat pentru iesirea din criza COVID-19 - a declarat, vineri, Ionel Danca, seful Cancelariei premierului Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre inchiderea timp de trei zile a scolilor unde exista sectii votare: Copiii vor face ce scrie in hotararea CNSU. Nu sunt valabile deciziile Comitetelor judetene pentru Situatii de Urgenta. Nu voi accepta a doua greseala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca in zilele de vineri, luni si marti, toate scolile in care va fi organizata cel putin o sectie de votare pentru alegerile locale, vor functiona dupa scenariul ro.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Orban, despre profesorul care nu e de acord cu purtatul mastilor: Trebuie sa paraseasca invatamantul

Profesorul de sport din Oradea care a pledat, in sala de clasa, alaturi de elevi, pentru proteste fata de purtarea mastilor, trebuie dat afara din invatamant, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )